Wednesday, December 22, 2010

12/22/2010

jam dah menunjukkan pukul 11.20 malam...
tp kamu belum balek jua.. awak taw kan saye boring kat umah.. sabar je lah...

owhhh td kawan mak dah hantarkan byk gile pokok bunga semaian yg saye request...
hihi baeknye kawan mak tuh... tq kak nor... =))
utk apekah pokok bunga tuh??
kih3...
of koz lah saye nak tanam..nak tanam kt depan umah tuh...
landskap kah?? tp x gaya mcm landskap pong... kih3... ape2 ajelah..nnt da menjadi, saye snap pic bg kawan2 tgk ek..

ptg td saye jalan depan umah..lepak2 dgn jiran..
tp saye lah yg paling tua..yg len sume tgh skolah menengah.. hahahahhaa...
its okey... layannnnnnnnnnnnn...
pastu gosip2 la ape lg kan...
dieorg cite lah ape2 yg berlaku sepanjang saye kat U.. haha best jugak layan dieorg nih..

p/s: semalam kot... trbace kt fb..member (epin) ty kt kwn2 die pasal nuffnang... aihhh saye pon mcm terpikat nak belajar mcm mne nak earn duet melalui nuffnang tuh... tp x reti lorr.... haisshhh...
incik epin, cik yana, cik fizza , cik jue & kwn2 len, klu reti, saye nk berguru dgn kamu2 sume yek... mekaseh!!!

4 comments:

  1. owh, psl nuff ea. fzapun br je nk gedik2 dgn nuff ni. b4 ni stkt letak je kat blog pas2 xberfungsi lgsg. asyik rm 0.00 je duit 2. hihi. tp akhir2 ni dah brtambah sikit r. :P
    yg fza fhm r ye, kl slh 2 sorry. hihi. mle2 kte sign up dl kt page nuff 2. ps2 nnt click getting started, dy tnkjuk r pe my kne buat. dr isi2 form smp r letak banner2 iklan dlm blog. dah siap 2 sume, bolehlah earn money 2. my g blogwalking ke blog2 orang then click nuff 2. ps2 tgglkan r pesan ke, coment ppe ke, follow ke spya org 2 tau yg my dah dtg. nnt blog org yg dh my singgah 2, dtg blk kt blog my & bt bnd yg sm. click nuff 2. my kena rajin bt entry2 bestlah. biar nnt ramai yg dtg & click nuff 2. makin ramai, makin tambahlah duitnya. kena rajin sikitlah nak nuff ni. fza yg dah berpuluh2 blogwalking pun, br sen je tambah. huhu. nanti setiap kali dah rm50 dy akan bg r duit 2 kat my. hihihi. 2 je r yg fza tgh bt skg ni. xtau r kl d function lain. :P

    ReplyDelete
  2. aku xreti gak la mai,,baru nk tye ko,,haaha

    ReplyDelete
  3. hahahaha yuran pendahuluan rm50 tak termasuk bayaran bulanan rm30 dan kalau nak yuran sepanjang hayat, setahun rm200.

    ReplyDelete
  4. fizza: wow pjg lebarnye... hik3

    jue: ak taw ko pon xtaw py

    epin: erkk ko biar btol

    ReplyDelete

student tanye cikgu jawab =))