Thursday, November 4, 2010

kami excited + kompius

aarrgghhhh mule2 skali ak maw sumpah seranah firefox neh... da letih2 ak menaip mengarang post neh, tbe2 resart firefox..ggrrrr habes suda ape ak taip...

k calm down...
ermmm sume pakat tulis post baru kan pasal banjir, final exam ape sume... so ak pon nak gak ah cte...
patut la pg td ak bgn mcm malas je nak study..tp study r gak dalam beberape pages.. haha
tbe2 dgr brite pasal perubahan jadual exam.. teruja ak tgk sbb exam start jd 23 nov iaitu after ry haji..dan terkejut beruk ak tgk sbb ak lah plg last skali habes exam iaitu 11 dis.. tahniah kan???
huhu


ape2 pon jgn dok serabut dok sumpah seranah UUM.. pihak pengurusan maybe ade alasan tersendiri nape konvo d tunda, skg final exam pon d tunda.. hurmmm
tp plisss lah..bile da kuar statement ckp final d tunda, jgn plak esok lusa kuar semula ckp x jd tunda.. yg tu mmg nak kene terajang dgn aku...
kasihanilah kami ni... da beli tiket... ade yg mlm ni da kalut nak balek da..excited sgt da tu...huhu

ermmm ape2 pon banyak2kan lah doa supaya jauh drpd mala petaka... doa lah spy hujan berhenti, banjir cpt surut.. cian kat mangsa2 banjir... ak x penah rase keadaan banjir mcm mne.. mst byk harta musnah kan.. uwwaaaa jauhkan la...
nak balek ni pon payah... tkut2 jalan x buka lg.. mcm mne nak balek????????????

ahhaaa tp klu la berite ni betul menjadi, mcm best kan balek kg awal...smpi la ry hj nnt... tp 1 je yg x best.. sbb member2 sume x balek..dieorg tgh exam.. huhu... =(  betullah... hidup ni x bermakna tanpa kawan ade d cc.. tipu lah klu leh hdup tanpa kawan.. org hati kering je yg boleh...

k... nak stop jap bace buku bole?? nak layan hindustan @ novel.. hihi...