Thursday, December 2, 2010

hari paling mencuakkan

ermmm balek je dr exm ptg td..mata da mcm panda...
x larat nak buka mata.. tp gagah jugak x nak tido sbb tkut x bole tdo mlm nnt...
okey mlm ni n esok x nak tgk buku langsung!!!!!!! jemu ahhh...
lantak korg lah yg laen nk rajen study ke ape ke....

nak cite nie... mai sat dekat2....
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu cuak gile td kt dewan exam... 
x penah kot trjadi pd aku...
okey sem ni py undang2 pekse, fon pon x d benarkan bwk msuk dewan... sigh..
menyusahkan betul... klu letak dlm beg n tinggalkan kt luar dewan klu ade org curik sape nk ganti??? 
oleh sbb td sy pakai seluar ke exam, so  tlh memasukkan fon ke dlm poket...

seperti biase ketua penjaga exm bg taklimat yg pjg berjela..bla bla bla bla.... die sebok bercerita kt atas pentas, sedangkan student sdg sebok curik2 buka kertas soklan n berbincang... ngeh3....

ok candidate can start now...
baru je soklan no dua ak jawab..tibe2...
"oh manis nya..manisnya senyumanmu...." (msg alert lagu kump ellite). 
berderau darah kat muka aku nyah.... dah la time tu penjaga exam tu tgh lalu kt sebelah aku... YA ALLAH.. tuhan je yg taw mcm mne cuaknye aku td... 
okey pastu tros penjaga exm tu tercegat berdiri kt sebelah ak..sambil perhatikan sapekah mangsa pemunya hp tu...
dan aku hanya diamkan diri pura2 x bersalah....
sumpah cuak!!!!!
pastu pk arini ari apekah?? sah ari khamis.... setiap hari khamis hotlink akan anto iklan ntah pape sebanyak 3 msg...
mesti kejap lg akan ade lagi dua msg berbunyi....
x bole jd nie..... owhhh tn hj shuib (lec plg baek yg pernah aku jumpe)...engkau lah penyelamat aku....
cepat2 angkat tgn panggil tn hj konon2 ade soklan x paham nak d ty... ade penjaga exm nk dtg bg bantuan kat aku..owhhh no thx!!!!

then hj shuib pon dtg la kt aku...
tn hj: awat..pasai apa???
aku: tn hj... sy terlupe nak matikan hp sy... nah..tn hj amek la..bawak pergi jauh2...( suara berbisik)
tn hj: bak meh.... (sambil berbisik ckp slow2 & bersubahat)...
aku: menghulur sambil mengarahkan tgn supaya maen jauh2...hahahahaha....

fuhhhhh lego den.... seyes x nak bwk dah hp...
actually bkn ade sape2 nk msg ak pon... tp si hotlink gedik lah py pasal..huh...

===============================================

okey next paper 9hb nov..
tp xleh nak maen2...sbb lg 3 ketul paper tu adelah plg  killers dlm sem ini....