Tuesday, December 21, 2010

my dreams mR right - tagged from cik yana


d sbb kan kontest td rupe2nye da expired.... kah3.. bongek kan x tgk2 dulu sblom buat....
so kite layan lah 1 tag dprd cik yana kite yg cantek & manis mcm lolipop orgnye itu...

ye cik yana.... i juga mahu menyahut cabaran u.....





pic ini d upload sndiri oleh cik myzatul.. 
ia melambangkan cik myzatul persis seorang editor majalah REMAJA yg top itu... LOL


5 characteristics of your dream guy?

1. seorang yg tahu selok belok ttg ISLAM.. xpe lah klu bkn ustaz pon... yg penting taw la pasal agama kite ni... teringin sgt si dia itu jadi tukang bacekan doa ketika nk mkn, doa ketika naek kete, imamkan ketika solat same2.. bacekan doa + wirid slps solat... pastu suke sgt tgk org laki yg pergi solat terawikh... nmpk rajennye... wow.. kagum kan!!!!

2.  of koz lah loving & caring... sygkan kite sepenuh jiwa raga... pastu nmpak lah si die tu sygkan fmly die n flmy kite...

3. nak yg bertanggungjawab... sume org nak ciri2 mcm gini rite?? bkn kene tggjwb ttg diri die aje, tp ttg diri kite jugak.. pastu nnt utk anak2...

4.  ahaaaa i suke sgt klu dpt yg lawaking.... kih3... mst ceria je kan nnt...

5. romantik... muahahhahaaaaaa.... i like rose!!! i like chocolate!!! i like kisses too..  pastu nak sentiase dlm pelukan beliau... hik3...



5 characteristics that you have never like in a guy?

1. "ckp pndai..wat tgk!!!!" ehemmm laki gini mmg x suke... ckp je..tp hampeh..
2. x respect pom...  
3. x seyes... owhh i plg x suke klu laki x seyes... maen2 je keje die.. habuk pon tarak!!
4. laki yg menghina pom... selidik dulu beb..baru leh kutuk2..
5. jantan penipu.... 



5 feelings that you have when you’re out with the one you admire?

ade ke org admire dgn aku?? kah3...
klu ade pon, jgn layan sgt sudaaaa...  


5 places that you want to travel with your loved one?

perlu ke heboh kat sini.... x kot... kang kene serbu dgn peminat plak..hik3...
tp klu yg berangan2 py leh r cite...

1. segala tmpat yg namenye pulau / pantai
2. bkt tinggi..
3. hahha kiteorg nnt nk maen camping2 kt PD perhaps... jimat kos sewa hotel..=p
4. meldives or bandung plissss
5. MEKAH.. insyaAllah 

5 things that you would give to your loved one?

ape sahaja yg kamu mahukan..akan ku turuti syng.. muaaaahhahaha


5 songs that you will sing to your partner?

kah3.... bajet sore mcm ct kot...
tp tp tp... i penah nyanyikan lgu ni utk si dia... wahahaha...

- ku juga mencintaimu -saiful
- cinta antara benua - arni nazirah

lg nk nyanyi lgu apekah ek??? kasi jiwang sket... =p

- baik2 sayang kah?? eh tu nak die yg nyanyi utk aku.... x kire!!! akan ku kerah!!!



5 friends that you want to tag?

sori guys.. bende ni hy sesuai tuk kaum hawa je taw...hik3...

- sekali lg utk cik afizza... kali ni xde exp date.. hehehe
- cik lysa surihani... hik3...
- cik celest yg sweet...
- cik jue yg mulut kepoh..
- cik miera yg epin punya... hihi

selamat mengarang... papai!!!!!!!

konteks blog terkemas

yela2... aku wat jugak tag drpd ko wahai incik ariffin janal a.k.a EPIN  yg kdg2 pon suke tacing....
klu ak x wat kang nnt die lupe pasal mcD...
biasela..si tua ni mmg slalu kene diperingatkan... klu x die ni suke lupe janji masam2 manis...
cafe YAB x best eh... oooo okey2... tp perut korang kyg gak ek....
pernah plak ko bawak aku gi SRI NONGKA??? errr tgk dr jauh pong mcm suram... kompem x sedap... =p

eh ape name contest ni????
jeng3....




yeahhhh saye bangga sbb sy dpt pujian seperti ini....
thx incik epin sbb tag kpd saye... awak ni sgt lah jujur ye kadang2.. hik3...

eh jgn lah perasan sgt wahai cik mai....

ermmm kali ni x yah kene jawab2 soklan...kdg2 soklan2 tu sume saye kene pk berejam2 lamenye utk siapkan 1 tag... tp kali ni...mudah aje!!!!!!!!!


Syarat dan Terma pertandingan mari mewarna.
1.     Follow blog hana and Fyza . tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D
2.     make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah .
3.     buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .
4.     bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .
5.     kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.
6.     tag 3orang blogger ok :)
7.     3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha
8.     update : sebab takut ramai sangat, limit untuk join 1000 orang sahaja . kalau nak tambah hana bagitau :)

ehemmmm saye da buat dah ape yg patut wat!!!
mudah kan??? just copy2 n paste2.... muahahahhahahaaaaaaaa

eh sape cik hana tu??? saye x kenal lah.... so saye mcm mls lah nk link die ke ape ke... tp thx cik hana sbb wat kontest yg menarik ni... hik3...

oooo 3 org eh saye kene tag.... sapelah yg bertuah ek.... kali ni saye nk bg kt si dia :

1. saye ade kawan nama raja taw... hihi nah cik Raja fasreen...
2. cik jurutera kite... hihi nah cik afizza...
3. cik ganu kite.... hihi nah amek cik juwairiah....

alhamdulillah.... siap jugak bende alah ni.. so xde hutang drpd incik epin.... =p