Saturday, January 22, 2011

mai sudah kembali

assalamualaikum....

huaaaaa lama nye x update blog...
(padahal bru seminggu..) heeee

entah ek..apesal mcm mls nk update blog?? sbb busy kot... bajet apekah ini??

so mlm ni sgt excited ah nk cecite pasal seminggu nie...
perlu ke?? perlu lah!!!! 

1. x sangka seminggu for new sem ni da start belajar dah..attendent da start dah... fuhhh seb bek x malas g kelas.. eh da insaf ke mai?? x la.. lom lg... awal2 ni wat2 rajen la.. nnt da tgh2 sem mula lah kemalasan melanda kan...
esenmen harus lah da ade!!!!!

errrrrrrrrrr menci aku.. kali ni py esenmen ntah pape... serabut ak tgk!! sigh~


even serabut2..snap ttp snap k..


ok sebuah buku pon x d keluarkan???

2. kasihan cafe kolej saye... kedai ns ayam PAK LANG  da x maw sambung kontrak kt kolej saye... kedai western food pon da jual2 kt kolej len.. hy stall burger feberet je menjadi harapan..! uuwaaaaaaaaaaa mne kiteorg nk cri sumber rezeki???? trpaksa mkn kt kolej sebelah.. sigh~
utk pengetahun, saye da naek jemu dah mkn kt kolej sebelah tu...! so ade 1 mlm ni mcm da jemu mkn bende2 same d cafe yg same, so mak room8 dtg bwk lah nc ayam...


manyak gilo ayam nye.... fuhhhh sgt puas hati dan sgt kenyang!!!!

3. owhh skrg py sistem Uni, py la mcm taik idung!!!
yyy????
  •  student kene rombak2 kolej dgn suka suki pihak hep jek... kwn2 ak rmi kene pindah kolej
  • x bole bwk moto n kete tnpa syarat2 yg tlh d tetapkan... susah mcm hape ntah!!!
  • kat koridor dpn bilik, hy buleh ade 1 je selipar utk sorg 1.. bende2 len x bole!!! errr wut d fish ha?? hingat dlm bilik yg sempit ni muat ke nk letak sume brg?? kasut pompuan g kelas dah r byk!
  • dll
SIRA???  haaa sape2 kurang dprd 10, kene tendang kolej... kih3 seb baek aku ade 25.... harus kagum x?? kih3...
so d sbb kan nk kumpul lebeh byk lg, kene lah pura2 rajen join aktiviti..even mmg x ikhlas!!!


erobik bagai....
hingat aku suke????? 
ak plg benci wat bende alah ni.... 
klu subjek ni mmg ak failed.. ak lebeh keras drpd tiang lampu..

4. semalam kuar beli tiket utk raye cina... d sbb kan x bwk lg minmin, dan xde sape yg boleh tolong hantarkan, so ak n eza pergi changlun naek kete sapu... pastu hajat di hati nak g jitra for shopping.. so kene tggu bus la.. pergghhh full mcm sardin.. tp kiteorg gagah jugak naek..seyes kt tangga!!! hahahaha pastu sbb rmi sgt org dlm tu, konduktor bus x sempat nk amek duet tambang aku n eza sbb da smpi da destinasi kiteorg.. kah3.. naseb ko lah bus.. thx eh bg free!!

5. hari nie, mimpi apekah xtaw la.... tibe2 terajen nk jahit menjahit!!!!!
mai, ko demam ke??? ahahaaa








TADAAAAA!!!!!



surprise lah sangat ek...
hahhahaa... 
tu manik2 tu adelah hasil air tgn aku... kasi nafas baru gituuu... ecehhh..
sepetang je da siap neh... tp bontot ak da lenguh da duduk lame sgt.. kui3..

ok pasni dok umah klu cuti lame2, nak kasi jahit manik sume kt tudung2 mak.. 
ehemmm wat tempahan mcm best je kan... mata dah $$$$$$$$$$$...  wakakkakaa...

5. weeeeeeeeee... yg plg i loikeee... meja study da cantekkk...


ini bunga incik syahmi bg bday thn lepas.. 
tp mcm gemuk sgt la kamu ni dok kt meja neh... so harus wat something...


heee suda beli 1 gelas mcm pasu utk si bunga2 itu... so boleh la selit kt belakang tu...


see!!!
work to do suda tertempal okey... 
dan masih ade yg blom dpt lg tugasannye ape utk 1 subjek nie
.. fuuhhhh 

and d last 1 is....


hahhaha.. my time table...!!!
ok dah..?

mcm da trpanjang pulak ak menaip....

okey!!! huv a nice weekend!!!
tp esok aku ade kelas kul12.30... owhh boleh bgn lmbt la ek??? wahahaha...

buh bye fren!!!!

2 comments:

  1. erk.. aku kenal tudung tu sblm di ubah suai..

    meja ko cantik gle..kah3..

    ReplyDelete
  2. kah3... itu lah namenye nafas baru..smug~

    erkkk ko perli ke hape?? ok cantek sbb ade si shin chan...!

    ReplyDelete

student tanye cikgu jawab =))