Saturday, May 14, 2011

xde tajuk


hye hye... moshi moshi + sawadikap...
ecececee... yelaa da pakai yukata + topi tarian siam, harus lah mulakan selamat dgn moshi + sawadikap kan kan kan... heeeeeeeee

xde nak cite panjang pon entry kali nie.. cume sj nk lepaskan rindu taip2 kat sini.. hehee
actually hy hari ni sj cuti utk x de exam.. esok da ade paper semula dah.. adoiii x habes exam nye.. menci menci... tension je dgr ade budak smlm da last paper... ahhhhhhhh jeles!


 sem sangat lah stress sbb paper asyik2 berderet.. utk pengetahuan pembaca yg di negara laen, jadual exam kt universiti Malaysia akan ade gab gab... means ari ni exam, lusa or 4 ari kemudian baru ade next paper.. so dgn cara ni kononnye student ade mase lg nak study.. 
 
tp sem ni jadual aku agak menduka citakan ahh.. sbb 3 paper berderet + 2 paper berderet.. owhh sangat meletihkan.. nak pengsan pon ade... padan muka sape soh stduy last minit kan??
 

okey ni ak nk bg kata2 dan tips sket... hehe sori kak pah, kite da copy u py tips n kata hikmat u..  =))
 
tips 1:
Anda sering mengantuk bila membaca? Sering menguap? Susah nak hafal teori itu teori ini? Menurut Profesor Aman dalam Medicial Secret of Your Food, KUNING TELUR berkesan mengatasi masalah daya ingatan, mudah mengantuk, akal tumpul, DEGIL dan lain-lain penyakit otak & saraf...
 
kata hikmat 1: 

LEMAH dan MALAS merupakan dua pembunuh senyap yang mematikan potensi diri seseorang individu.. Manusia yang sihat tubuh badannya, kuat fizikalnya tetapi LEMAH JIWA dan MALAS SIKAPNYA, pasti akan tewas dalam persaingan kehidupan... Sementara ada kesempatan ini, berusahalah bersungguh-sungguh... Anda mempunyai POTENSI untuk berjaya... Jangan biarkan diri anda tewas !!!
 
ayuh!!!! 
jom study...... byeeeeee!


4 comments:

  1. tahniah sbb bjaye mggunekan jump break.. pap pap pap..

    tips yg mnarik di situ.. nak g beli telo lah..

    ReplyDelete
  2. kikilala: ngeh3... ak takut org mls tekan read more je...

    okey sila beli..tp jgn byk2.. dikuatiri mengundang bende laen plak..wakaka

    ReplyDelete
  3. cne org jepun bole nari tarian siam plak ni? :P

    nway, good luck!

    ps: u look gorgeous with yukata >.<

    ReplyDelete
  4. hehhe tu pinjam topi budak tarian siam...

    okey nak tgk u pakai pulak..heee

    ReplyDelete

student tanye cikgu jawab =))