Thursday, November 10, 2011

just simple update

hye u ol..
just simple update for dis nite..

owhh mlm ni mlm terakhir ak kat umah mak..tido kt bilik kesayangan aku..
esok pg after subuh da nak berangkat ke KL..
alhamdulillah sekarang dah rase lega.. mmg betul org cakap, lepas muntah mst rasa lega..

td lepas magrib abah anto kat klinik yg plg dekat..kat batu4..
seperti biase ak mmg tak pernah masuk blk doc sorg2 even umur dah tua 22 thun..
kalau bukan mak yg teman, mst abah teman..

doc kasi 4 jenis ubat..
td dah makan dah..
skrg da rase okey sket..
dan plg penting esok pg ak nak bangun dlm keadaan sehat walafiat!!!

nak drive sorg ke KL..
my fiance akn follow dr belakang wif his car..

dr KL nnt baru my fiance drive kete ak n kiteorg same2 akan ke UUM..

kawan2 sume, pls pray for me semoga perjalanann esok berjalan dengan lancar..


amin...
seyes akan rindukan umahku syurgaku ni..
rindu mak abah..

kalau bole every month nak balek..kan best ak belajar kt UTHM jek.. sigh~

esenmen mujur dah siap.. just lom habes study lg for next midsem..
hopefully ak masih ade lg masa utk stdu..pulun mai...!


so, bubye kluang... bubye cuti midsem yg dah habes...
miss u kluang..!

bye..nite..

No comments:

Post a Comment

student tanye cikgu jawab =))