Friday, December 16, 2011

susu


(pic from fesbuk member)


hye guys assalamualaikum..

mula2 sekali nak say sori kt tuan py gambar sbb curik gmbo awak..heee
just nak share kt sini bahawa gambar itu adalah susu ibu perahan tuan py badan.. 
seyesly mula2 tgk mcm sgt unbelievable.... kan.....?

mcm mne lah die bole perah susu die sebanyak itu?
ak x pasti ak bole wat ke tak utk my beby nnt..
ape2 pon syabas kt awak..
dan harap2 suatu hari nnt, beby ak n korang sume pon bole rase susu kita (susu ibu)


okey papai!!!!

2 comments:

student tanye cikgu jawab =))