Sunday, February 6, 2011

bff py delegasi

gud afternoon sume!!!!


entry kali ni nk share cite pasal 5 Febuari 2010 iaitu semalam... kenape x wat entry ni smlm jek.. 
sbb smlm dah  xlarat dah cik oi.... nk buka mata pon da xde kudrat.. YM dgn hanis pon smbil meniarap2... pastu kul 11 lebeh dah mntak nk tdo dah... 
klu kul11 da mntak tdo tu kompem ak mmg da ngntuk gile lah tu kan... hee


semalam ak wat ape ek sebenarnye??


begini kisahnye ----->


eza... my room8, kakak die kawen... kemarin die beriya2 sms ak jemput dtg umah die.. katenye sedey lah kwn die xde sape yg dtg... mayB ad hal la kan... d sbb kan ak x jd ikut akak ak anto anak die g MRSM isnin nie, so ak pon mcm mempertimbangkanlah jemputan eza itu...

plan mula2 nk bwk Minmin sndiri bertemankan atiqah & sepul...
tp bile ak bgn pagi jek, tgk abah da pergi kerja..so sape nk turunkan minmin?? sbb umah ak ade bukit sket.. xreti kot nk turunkan minmin... tros lah lupekan plan.. baek smbung tido...
tp shzwani ade ajak pergi ke pontian boss bf die kawen..so tukar lah plan..pergi dgn die lah..then ajak atiqah semula.. kebetulan bf shzwani pon ade, leh la die turunkan minmin ye.. hehhee so kite jalan2 dgn minmin.


ni lah kakak eza.. cun kan.. 

eza duduk di bawah tu..
dan ak da angkut kedua2 kwn ak ke rumah eza..
ngeh3.. naseb korang la...


kg eza ni dekat je dgn UTHM...
fine ak jakun sbb lom penah smpi UTHM neh..
so ape lg..mari kite berdelegasi yok!!!
singgah just for snap2... klik klik.. =))



M for mai...

di dataran siswazah UTHM


okey enuf!!!
da xde mase dah nie.. jom ke pontian plak..
sblom tu isi myk..
ezat isi full..die dah byr rm50 kt kaunter..
tp baru 47 hengget myk da full dah..
so ezat pggil r ade 1 moto nie soh gune myk kiteorg nie..dgn harapan kami die akan byr rm3 tu lah..
tp pakcik tu just ckp "terima kaseh eh" pastu blah..
pegghhhhhhhhhhhh... bikin panas saje....




now ke umah boss ezat


haa!!!
psngn shzwani n ezat...
ecececcece.. tunggu lah!!



ak bergmbo dgn atiqah je lah ye...kih3



da puas mkn2... (ak mkn bubur jek)..


odw balek tu..nk sgt lah singgah ke UTM plak..
hehehhee...
da xde keje kah??
xpelah..smbil menyelam minum air la eh...
actually ak penah msuk sini.. time interview utk jd cikgu 3thun lepas..



 sangat best lah moto UTM nie...
suke suke suke...


dah puas da ke posing kt pintu gerbang??
pak guard tu da jeling2 manja dah..
gile ke hape budak2 neh..wahahhaa

pusing py pusing...
konon nak cari balai cerap..
ape tu??
x jumpe2...
pose kt sini pon jadi lah...

ape nie???
smlm singgah kt 1 kedai nie..
teruja gile bile dgr BUY 1 FREE 1
muahahhahahaa...
ini pillow utk minmin lah...



itu je kot...
sekian.......................................... =))