Saturday, April 9, 2011

summer camp


4 hhari saye x on lappy... sebab?? saye join program kawan saye... kawan saye, syarifah nuralia wafa nie sangat lah aktif kat kolej saye.. jd, klu saye nk aktif dan mencapap mcm die, kene lah join program yg die buat..betol tak? kih3... tp klu nak jd yg terbaek, kene lah bg komitmen yg penuh rite? so 3 hari 2 mlm adelah hari yg sangat mencabar yg perlu diharungi demi menjayakan program ini..


nama program : SUMMER CAMP - MAKES THE DIFFERENCE

tarikh : 7,8 & 9 APRIL 2011

tempat: kolej aku


tido tiap2 mlm around 3 jam jek.. so tak sanggup nak type pjg lebar...  sbb mase seterusnya nak wat esenmen yg tergendala & yg penting nk qada' hajat  eh tak... qada' tidur!!!!



berikut adelah cebisan gambar yg berjaya di upload sbb mmg xde mood nak upload byk2.. heee



day 1-



 AJK  program




day 2-

kak my boleh x tekan brek kuat sket?? haha

ingt senang nak maen golf?? smug~

student2 yg spoting..

mcm nak menebas rumput pon ade ak tgk ek. hahhaa






LDK... huaaaaa bikin kak mai ngntuk saja.. heee
tak2.. sonok tgk korang berLDK =p



day 3-

 explorace!!! yeah...

 huduh nye pic neh..


 cukup cukup...
muka ku da berbelang d sbbkan program luar byk sgt..
pasni harus berkabung dlm bilik je!!!
sigh~



ape2 pon, best sgt join kem nie..
thx sume..
thx student SMK TANAH MERAH, PENDANG, KEDAH


see u when i see u..
muahahhaha...