Wednesday, June 29, 2011

current duty

salam sejahtera sume...
hari ni hari ke3 proses membuat sample biskut raya... bisnes yg semalam ak cte adalah ak dan kakak aku nak try jual biskut raya.. even baru berjinak2 tp harap2 nye dpt sambutan dan order drpd pembeli... actually ni adalah 2nd plan pengisian ak sempena cuti sem nie.. on d spot kot plan.. seb baek kakak aku very spoting.. mula2 mak n kakak ckp aku ni minah jenin.. hahahhaaa.. ko xtaw ak dah berangan mcm2... tp harap2 minah jenin ni x mcm mat jenin k..

sekarang tggu kakak balek drpd umah kawan die.. ade event sket.. dan skrg jugak ak tgh jaga anak die yg umur 3 thn.. fuhhh sbe bake budak kecik ni lom bgn tdo... jap lg mula lah ak nak wat drama supaya die x menangis cari mama die.. hehhe..

pasni nak buat tat gulung... semalam dah buat chocolate chips, biskut kcg peas, n tat mangkuk.. kawan2 sume, doa2 kan lah bisnes ku ini berjaya k.. amin... =))