Friday, July 22, 2011

LOL


ak mmg pantang kalau cucuk broadband tp tekan2 xleh connect..
selalu terjadi klu balek umah kt klg lah.. sebelum nie, line 3G mmg waalaikumsalam lah kan...
just gune line gprs jek... klu korang nk on9 harap hati penuh dgn kesabaran la..sbb maw jugak ko telan lappy klu x sabor...
time tu lah jugak asyik x leh nak connect...
mmg kat sape lg ak nk sumpah seranah kalau x kol 1111 ke celcom..


pastu bile dah ckp.. 
"sori i nak ty... kenape ek sy x leh nk connect.. asyik kuar error jek.."
lepas tu org tu pon ajar tekan tu..tekan nie.. ak dah hafal dah ayat ape die akan ckp..
kdg2 okey..kdg2 ttp xleh nk connect tu yg buat ak naek hangen!!!!


skrg line 3G dah ade weh... laju gilo2... kalah dok umah kt bando kt KL..
so smlm ak nk on9... tbe2 x leh connect lg..
haiiiii ape cer plak nie... ni yg ak nk marah nie... mls betol ak nak kol 1111... sbb mls nak belajar tekan2 bende yg same jek..


"cik...kenape sy x leh nk connect??? "
owhh cik maizatul cube tekan ni... tekan tu..
"xpe lah.. yg tu sy dah taw.... tp still xleh nk connect jugak.. kenape ek?"
jap je cik maizatul..sy check...

cik maizatul, cik x bayar bill da 2bln.. jd start hari ni, kami da bar...
" owh... yeke.." terus suara jd ayu2 jek gitu...


eh apesal ak leh lupe x bayar bill ek??
ggrrrrrrrr


bubye!!!