Wednesday, September 21, 2011

morning~



lepas ni kalau ak cite pasal bilik kaunseling ak akan ckp ia adalah ofis ak k..
sbb lectr soh g bilik mcm ofis our.. so kami dah assume bilik tu ofis kami..


hari ni sekali lg (akan hari2) ak gagahkan diri  bgn pg sbb msuk ofis kul 8..
nampaknye sem ni tugas hanis la ek mengejutkan ak.. muahahhaaaa... sape soh die dah keje.. org keje mst bgn kul 6 kan.. jd beliau akan kejut ak kul 6.30.. lepas subuh ak harus menyelubungkan diri semula dlm selimut.. agak2 da dekat 7.20 baru kelam kabut sedarkan diri.. hik2... jap lg dlm 7.30 tu hanis akan msg "abg da smpi tmpat keje...muaahhhh"
 okey fine ak baru nk mandi.. lalalalalaaaa...~


sekarang ni lom kene wat sesi lg.. eh ke da boleh start?? kahkahkahkah.. klient pon ak x dpt lg.. nak start da? emmmm x payah mai...
so skrg klu dtg bilik mmg xtaw nk wat ape.. tp pasni kompem dah bz sbb nak siapkan file2 yg bertimbun..
jd, sebelum diri dibusy kan oleh sang kerja, maka marilah kite enjoy dlu..


ok bubye... kul 11 ade kelas~


p/s: korang ade bace pasal mamat sepah upload gmbo fida x pki tudung? ermmmm ak mmg suke fida.. sbb? die lembut.. muka n suara mcm ct... tp klu dah name org pki tudung, artis pon lg.. nape klu keluar tu nak free hair plak? ish ish ish... si mamat tu pon 1.. baru kapel da dedah2 mcm2... ishh fida, ko tinggalkan mamat skrg! 


tibe2 pg ni ak jd mamarazzi... =p