Sunday, December 4, 2011

PERTH...Day 4

hye guys..

srkg tibe masa PERTH...Day 4
merupakan hari terakhir di PERTH.. sedey pulakkk..mcm tak cukup hari nak gi jalan2.. actually byk lg tempat2 best.. maybe next time kite dtg lg k.. (harapannn...)


20 NOV 2011
kul 2 pagi kiteorg dah bgn bersiap utk check out..
kami akan ke airport kul3 pg... then tunggu lah flight kul 5 lebeh..
berat hati nak tinggalkan PERTH.. sbb ntah bile lg boleh jalan2 mcm gini kan.. peluang hy dtg sekali.. 


 

pic terakhir... jejantas ni sebelah je apartment kiteorg... jejantas ni jalan utk pejalan kaki + org naek beskal lalu utk ke bandaraya...  sebelah jek...




kalau siang mcm gini.... heeee


MR VOWNE hantar kami ke airport...  and he said something to me...  " i'll miss u if i remember ur cute shoes.."

perli ke hape??

ape2 pon kami sume nak ucapkan thx a lot to MR VOWNE..KAK IDA..INCIK RIZAL sbb bantu kami utk program ni... 

 KAK IDA yg sgt baek..sudi luangkan masa...

incik RIZAL travel egen kami..






bubye PERTH TOWN...!





bubye mountway my apartment..!!!


the end...