Sunday, December 25, 2011

Dinner YAB


hye guys assalamualaikum..

sememangnye 4 hari yg lepas sehingga hari ni ak dah mcm orang gile..sebab? 24jam duduk kat meja study utk menyiapkan report praktikum..owhhhh 27 dis 2011 cepat lah tibe... ak da x sanggup nak harungi bende ni lagi.. tp mintak cepat2, masalahnye keje ak x siap lagi... sighhhhhhhhh


untuk menghilangkan stresss, aku ade join dinner kolej aku.. KOLEJ YAB (yayasan albukhary)
simple jek dinner ni... dinner malam mengenang jasa.. tak buat pon kt hotel.. just buat ke dewan kolej.. kolej ape? kolej TM... huhu



seharian pikir nak pakai baju ape.. seyes xde baju lawa2..
tp bile fikir2 cume bayar 5 hengget je pon.. xyah lah lawa2 sgt.. simple sudehhhhh...




old skool of me.. lalalalaaaah


dgn pija




wafa & faezah

e'eh mai dapat lucky draw...?
ACTION je nie... seingat aku lah kan, cume 2x jek no lucky draw aku pernah naek... selain drpd tu sume nye pon sueyyy....
eh yg ni pinjam jek... kui3...


haaaa yg ni le tuan sebenonye..
ni hadih beliau!!!



ermmm dinner kali ni jugak nak meraikan perpisahan pengetua kami & presiden kolej kami yg akan meltakkan jawatannya akhir sem ni... tacing jugak la mlm tu... tq cik mie & praba  
(cik mie arrow hijau..praba arrow pink) sbb jaga kami selama ni kt kolej...


ermmm budak pakai bju hitam tu lah paling bertuah.. dah la dpt 2x naek pentas dpt sijil etlit terbaek maen lompat2 ke lari2 ntah.. pastu dpt hadiah lucky draw pulak... menci lah!!!


actually, time baru smpai dinner, ak hepi sgt.. dok amek gmbo2.. bile start jek majlis, mood ak terus hilang.. sbb ak x ske MC perempuan tu... hmmm hanye ak jek yg taw mengape.. time keluar dewan pulak.. semakin lah luluh hati ni..berpatah beribu2....bile tgk minmin penuh dgn taik burung... eh bukan 1 2 ketul taik la... (ketul ke?) tp baannyyyaaakkkkkkkkk sgt..... kat cermin depan, kt pintu, kat bumbung...
aaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....!!!!!!!!!!!
budak UUM sume taw kolej TM ade byk sangat burung... ermm kabar nye burung musim... mmg ade beribu2 burung la kalau musim die dtg kt kolej TM.. so mlm tersebut minmin adelah mangsa... kesian minmin.. eh, kesian aku!!!! baru jek cuci kete kt car wash kemarinnye... skg tgk penuh taik... hati sape yg x luluh... sebelum ni ak nyampah tgk org yg ade kete, asyik2 nak cuci kete..lap2 kete..ngabeskan air jek.. skg bile dah ade kete sendiri, baru aku faham erti kereta mst nak bersih!!!  mak aku mmg x suke minmin kotor..( eh, mak pulak yg over) tp memang realiti... kdg2 mak ak yg lap minmin kat umah.. sayang mak!




di suatu petang yang hening.... maceh faezah sbb sudi teman & tolong aku cucui minmin....



aku tak sampai.. tp aku gagahkan jugak...!

sekarang, minmin dah suci semula dr najis mutawasitoh!!
baru lego den....


okey, sekian..adiosss!!!
papai..