Saturday, January 28, 2012

28jan2012


hye guys assalamualaikum..

28 Januari 2012

tarikh keramat untuk MINMIN
kenape??

arini wedding sholeh.
kenal sholeh? tak kenal x pe.. ak pon xde gmbo die nak tunjuk kat korang.. hahaha..
kul 12 lebeh setelah bersiap2, ak terus ke taman emas utk amek hanis kt umah die sbb die balek kali ni dr kl naek bus jek. so die xde kete.. dats y ak yg kene amek die kt umah..



sampai jek kt area tasek kluang, dah nmpak dah byk sgt kete parking sana sini..
rupe2 nye ade 2 event.. 1, wedding soleh.. 2, event kong ci fa cai..
ak dah ckp dah kt hanis, soh parking kt tepi ni jek.. tp hanis degil.. die cakap ade parking kt depan sana.. ok pergi..
ermmm da ckp da full!!! degil... then, nak kuar dr depan dewan..
time nak tggu turn nk kuar tu, TIBE TIBE... kete saga kat tepi tu nak undur.. voodoooo py saga...undur tak tgk belakang!!! then langgar minmin... bbuuwaaaaa!!!!!!
hanis pon mmg tak sempat nk undur minmin sbb kete pon byk kt belakang kiteorg.. aahhhhh voooddoooo ahh india tu!!! voooddooo!!!




walaupun nampak siket, tp saket taw minmin dibuatnye..lebeh saket hati aku!!!
ni kene kasi spray, cat, ketuk sume..
cuak pon cuak.. ni mmg abah ak tak taw lg.. skrg minmin menyorok kt umah hanis.. then, isnin kasi settle same itu india kt workshop member die! seb baek india tu nak bertanggungjawab.. kalau tidakkkkk!!!! nahas!!!!


agak malang jugak la.. ni first time MINMIN eksiden.. 1st time jugak hanis drive then eksiden.. selama ini kami bwk dgn penuh tertib kot.. tp tak pe lah..malang tak berbau.. dah takdir agaknye..





ini time wedding soleh..
sori lah gambo pengantin xde... ade kt kamera man pengantin..(apesal tak amek gmbo pengantin sendirik ek td... apelaaaaa maiiii)
gambo pengantin to be je yg ade..! ngeh3


okey papai!

2 comments:

student tanye cikgu jawab =))