Monday, January 30, 2012

AJL 26


hye guys assalamualaikum!!

rasenye sume org pon wat entry pasal AJL 26 semalam kan?
so ak pon tak ketinggalan utk meluahkan pendapat pulak..


tema air?
mcm kat iklan jek yg ak nmpak dieorg gune tema air..
tp pd persembahan xde pon?
siap gune api ade ler..tuuu faizal tahir
Tapi kan tapi..okey ke konsep die bakar piano (even bakar olok-olok)
sbb dulu time akedemi fantasia 9 bile AZRI berdiri atas piano dikatekan kurang hajo. so smlm bakar piano tak kurang hajo ke? teettttttttt...


ape2 pon tahniah kpd HAFIZ-AWAN NANO NANO NANO...
he deserved to got JUARA LAGU AJL 26!
persembahan die penuh emosi dan lirik die paling tacing~












tempat kedua- 3 SUARA-BERIBU SESALAN
owhhh yg ni i like... sbb ade shila amzah.. kih3
eceli lg bgus ahhh beribu sesalan menang berbanding NL + YUNA ohh pelisss no!














ketiga: FAIZAL TAHIR-KARMA
ermmm faizal tahir eh? nod bad lah..
die nie mst akan menang punyer..tp selalu mmg no 3 ahh..hahhaa
next year py katenye die nak berehat..tak maw bertanding lg.. ecehhh














vokal: HAFIZ -AWAN NANO NANO NANO.. hahhaa
sesuai ahh tu... 




persembahan terbaik: ALYAH-KISAH HATI
hurmmm okey le...
sbb remy ishak? ahahaha






ehem seb bek alyah tak pakai sexy lg mcm sebelum2 neh











ak sgt2 mengharap lagu dua org di atas tak menang!!! yeaahhhh akhirnya tak menang!!!
ak tak faham ape bestnye lagu CINTA MUKA BUKU sampai korang taksub sgt.. korang mmg jumpe n bercinta kat fesbuk ke?? persembahan NAJWA LATIF  smlm pon sgt biase2 + mcm speed laju sgt..mcm tak sabar nak hbs nyanyi..gitu??? di tambah pulak dgn lakonan ntah pape si penari tu.. langsung mcm pppfffttttt**




YUNA? errrr paling ak tak suke ahh pompuan nie... tp sore die mmg lunak ahhh.. tp sejak2 ni lagu die py lirik ntah pape ahh bg aku.. lagu DAN SEBENARNYE jek yg paling ak suke..yg laen harrrammmm.... 
kate penyanyi wanita paling popular... pengganti SITI NURHALIZA.. tak kan gitu jek lagunye? tak mencabar langsung beb.. lagu2 die x power ahh senang citer... 




anugerah khas mobile- SEDETIK LEBIH
ehemmmm ANUAR ZAIN  kan ... ramai peminat pompuan..harus lah kan... ape2 pon tahniah EDRY KRU








persembahan laen ak mls nak bg pendapat.. sbb biase2 jek.. so tahniah utk para pemenang..!!!




papai

1 comment:

  1. haha.. fun la ur entry. suka3. btw, taste kita sme, ape yg best lah cinta muka buku tu, x best lgsg ! haha :)

    ReplyDelete

student tanye cikgu jawab =))