Thursday, January 26, 2012

new gajet


hye guys assalamualaikum..!


yeaayyy Blog Ms Mai berwajah baru again n again...
hurmm aceli boring kat umah.. xde wat mende..so berbelog je lah kejenye..



arini nak kepoh2 sket kt korang yg ak ade gajet baru!
hihihihihiii



taaddaaaa!!!!







yup samsung galaxy Y only
okey letuwww.. 


kalau nak taw fuction die cane, korang gugle lah sendirik k..
yg pasti beli Y nie akan dpt free sume kaler casing di atas.. nice kan!!
yg pasti juga fuction die lebeh kurang same jek dgn samsung galaxy ace o whatsoever.. just camera die jek just 2MP.. i huv my own nikon camera..so never mind ah kan pasal 2mp tu..




ak gune duet balance gi aussie aritu..
ade duet lebeh sket n dibantu sket oleh hanis..hik3.. maceh syng!
hope hp nie bertahan lame..sampai ak kawen nnt.. da keje gaji besar nnt bru kite tukar hok laen okeyss.. =)



okey papai!!!


6 comments:

  1. bertukar wajah lagi.. ^_^ hoho welcome to da club, mimi pn gna hp ni jgak, so far ok la, cma kena rajin godek2 kat market ntuk make over.. =)

    ReplyDelete
  2. mimi: laaa same ke..hehhee.. yeke..kene byr tak?

    ReplyDelete
  3. guna wifi free..kat market bole download macam2.. games, theme, sms walpaper..cantik-cantik mai.. n hati2 kt setting mobile networks, kalo activate t kredit kita kena telan, ritu 30rgt hbs..

    ReplyDelete
  4. errkkk yeke..tulah..mmg sentiasa make sure bende tu off..
    thx mimi for d info.. nnt leh mintak jek la dr mimi..hehee

    ReplyDelete
  5. wah! ex rumet ktepun bli henpon ni. untunglah casing free byk kaler. hari2 boleh tkr. kte 1 casing jelah..... HUHU

    ReplyDelete
  6. fizza: mmg untung byk kaler..tp i suke pink jek..hehehe

    ReplyDelete

student tanye cikgu jawab =))