Friday, February 24, 2012

mai lonely

hye guysss!!!

*kali ni entry seyes.. x nak bace sudah..ak cume nak luahkan perasaan dlm bentuk menaip jek*


untuk ke sekian kalinye ak ckp ak boring! bukan x pernah nak bersyukur..syukur sgt2 dgn kehidupan skg.. tp ape makna klu hidup xde kawan. ak akui ak xleh hidup tanpa kwn or sape2 yg signifikan di sisi..
ehem, sem ni adelah sem yg paling relax tp sgt bosan.. 1 jek subjek..so maknenye 1 jek kelas yg kene dtg dlm seminggu.. tp di sebalik itu, ak kene wat tesis.. oleh sebab skrg lom start wat tesis, n xtaw pon lg cane nak wat, so mmg i free!!! mungkin pasni baru ak akan bz kot.. harap2 sume berjalan dgn lancar..


okey faham dah pasal tugas ak td..
skrg masuk kpd kenapa ak bosan tahap beruk? meh nak cite. ehemm, dari sem 1 lg, kwn di luar kelas ak adelah budak2 koz agri busines..EZA, YUS, ANA, ANIS dll.. baru ak pasan. after kelas mmg kwn2 ak adelah mereka! pergi hang out dgn dieorg.. bual2 luah perasaan pon dgn dieorg.. isk3.. tp skrg dieorg dah xde..dieorg da g praktikal.. my room8 eza pon da xde.. eza, kite sunyi sgt2.. da xde geng nak karok same2, shopping same, bual same2.. bbuuwwaaaa..seyes sedeh!


dan skrg tinggallah kwn2 dak koz aku jek.. dieorg sume pon okey.. tp biase lah, bile free gile2 ni, sape2 yg umah nye dekat n ade pasangan msg2 so sume pon cabut balek umah msg2.. sigh..demn jeles!!
thx kepada KAK PAH, HUSNA, AIFA, ZANA  yg sudi temankan diriku ini di kala sunyi..gituuu..



boleh ak nak wat pengakuan kt sini?? secara jujurnye, kt U ni, ak xde kwn yg sekepala dgn aku..ak ni bkn jenis yg sopan santun duduk diam2 kt bilik.. eh hello ak bukan camtu.. time belajar, ak belajar.. time free ak nak free. free means ak nak kuar dr hutan nie.. window shopping ke..wayang ke.. duduk lepak kt mcd ke..kfc ke.. karok ke..gosip2 ke.. SHAZWANI..ATIQAH.. kite nak korang.. seyes nangis berjurai2 air mata bile igt korang..

shazwani,me,atiqah.. i miss u


xde sape pon yg bole tolong dlm kes ak ni kan kecuali diri ak sendirik.. ye, sem ni ak harus lebih kuat dan berdikari.. insyaAllah klu ade kesempatan dan masa yg sesuai ak nak cri part time.. semoga ak bole isi mase boring ak neh + kumpul duet!!

okbai..

7 comments:

  1. Sama la..Bosan juga ni 1 minggu 2 hari saja ada kelas..
    Biarpun assignment da ada, tapi masi xda mood nak buat..
    My baca la novel..pinjam dr kawan2..hehehe..:)

    ReplyDelete
  2. celest: dah malas da bace novel sbb time kt umah da byk bace novel..i nak hang out tp xde kwn!!

    ReplyDelete
  3. saBor mai..huhuhu..phm2..kwn2 kat cni x sm dgn kwn time skola dlu..

    ReplyDelete
  4. aein: mmg tak same kan? mmg kene bersabar..sket jek lg nie

    ReplyDelete
  5. arghh.. xpuas ati.. at least tulis ah, ade la membe sorg, tp laki, xleh nk lepak.. wuwu..(T-T)

    ReplyDelete
  6. Hihihi..My ajak la sapa2 saja utk kuar shopping2, tgk wayang, jalan2 snap gambar utk sem akhir ni..hihhhihihhi..

    ReplyDelete
  7. kiki: giituuuuuu??? kkakkakaaaa... next time k!

    celest: hehhe i nak ajk u laa..nak?

    ReplyDelete

student tanye cikgu jawab =))