Thursday, April 12, 2012

hanimun


hye guys!!!

tiba-tiba terpengaruh dgn member ak sorang ni.. kat blog die pon die buat keje camni gak.. so ak pon gedik nak buat jugak.. muahhahaa!!!

ni blog die... cik fizza  | promote siket |



agagagagaa saje je ko kan mai bubuh gambar hot camni..



hamboi!!! die bubuh ak kawen tahun 2016.. berjanggut lagi ah kan ak nak tunggu..  
pastu memandai jek cakap ak akan honumin kt Mauritus.. erkkk seumur hidup ak baru kali ni ak tau ade nama tempat Mauritus.. oleh kerana itu cik Mai terus gugel!!!




peta perjalanan




memang cantek dan damai kan? insyaAllah memang tak akan sampai sini.. < LOL >


lalalalallaaaaaaalalalaaaaa!!

okbai

5 comments:

  1. pergh tempat honetmoon kau tu adalah idaman hati aku all this while...nak ikut!!!


    -crime partner AAKM (sila teka)_

    ReplyDelete
  2. AAKM : sapekah kau wahai crime partner?? hahaha.. owhh kau nak g sana eh.. bagus2!!! kem salam eh...

    ReplyDelete
  3. kau tak kenal aku mai?? fine pegi la kau skola sri lalang sendiri esok...sobs~ (nangis tepi tiang)


    -AAKM-

    ReplyDelete
  4. AAKM: erkkk bau2 ayat kau ni macam ak dah kenal.. demnn.. AAKM tu singkatan apekah?? macam nama adik angkat ko je jika disusun dengan rapi.. agagagaga!!!

    ReplyDelete
  5. wow! suweeetnyewww dpt pulau seh honeymun dy. HEHE. moga btl r apa fb 2 ckp. tp kawen xyh r 2016. lm sgt 2. xsbr nk mkn nasi minyak cik mai ni. HEHE

    ReplyDelete

student tanye cikgu jawab =))