Monday, April 16, 2012

'SEGMEN:BLOGWALKING & SAYA NAK MASUK BLOGLIST PROMOSI BLOG'


hye guyss..!!!





Cik Mai nak join jugak lah segmen ni bolehh???? hehe
harap-harap due date nye belum lagi tamat lah ek..


korang-korang yang feel free nak join jugak pon bolek..just klik kat  header blog kat atas tu k..

okbai..!

7 comments:

  1. hye,,ye student uum gak..hikhik,,thanx eh join segmen saya^_^senarai peserta da di update di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-segmenblogwalking-saya.html

    ReplyDelete
  2. Ziera join segmen yg sama.. Selamat berkenalan.. =D

    ReplyDelete
  3. Salam ukhuwah...icumm dari segmen yg sama..jmputlah dtg jenguk2 ^^

    http://icumm-icum.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. dri segmen yg same......

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-blogwalking-saya-nak-masuk.html

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan..singgah sini..dr sgmen y sma..

    http://pinkylady687.blogspot.com/2012/04/segmenblogwalking-saya-nak-masuk.html

    ReplyDelete
  6. salam,,giliran blog awak di promosi..jmput baca entry ini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/bloglist-promosi-blog-minggu-inijom.html maseh:)

    ReplyDelete

student tanye cikgu jawab =))