Sunday, May 6, 2012

bbuuuwaaaa nak nangis



walaupun bercuti balek kampung namun hati tak pernah tenteram memikirkan tentang Minmin.. 
tibe-tibe batery wat hal tak boleh start.. sekarang tak napat nak cek sama ada air batery yang habis or kene tukar batery baru sebab masih di kampung.. owhhh esok penentu segalanya..!!! kalau air batery jek its okey..tapi kalau kene tukar batery....????  sighhhhhhh... kenapa harus terjadi kepada aku yang lemah nie??? sapekah yang sudi menolong wanita lemah seperti aku??



p/s: tak mau beli kete 2nd hand lagik.. cepat lah kau keje Mai.. aku dah tak sabar-sabar beli new born Minmin.. insyaAllah.. 

2 comments:

  1. minmin merajuk kena tinggal lame sgt..dia nak bekenalan dgn JeNaL tu..lalala~

    ReplyDelete

student tanye cikgu jawab =))