Tuesday, May 1, 2012

DINNER SEM8


hye guys assalamualaikum..!

wow blog dah berwajah baru eh? nampak sangat ak dah lame tak update blog..
seyesly sedar tak sedar minggu lepas dan minggu ni sangatlah sebok..! kelas, tesis, program dengan kanak-kanak sekolah, dinner lagi.. sekarang dah kat kampung pon sebok jugak..sebok sebab my fiuture kakak ipar mau kawen..tak sabar nak tengok die kawen dis wiken..mesti tantek!


30 APRIL 2012

adalah hari dinner kelas ak..! yeaaayyy akhirnya kiteorang dah sampai ke kemuncak semester 8. lepas praktikal nanti masing-masing akan membawa hala tuju sendirik.. 


sebelum ni ak pernah cakap dalam hati ak yang ak tak akan sedey pon nak tinggalkan zaman belajar ak especeli akan meninggalkan UUM.. memang tak sabar-sabar lah nak tinggalkan beban belajar sume ni. tapi rupenya TIDAK sama sekali..!!!! belom ape-ape lagi dah nangis time dinner kemarin.. seyes baru sedar erti persahabatan yang dah dijalin selama 4 tahun..! yang mana tak bape rapat pon seperti erat pulak malam tu.. sama-sama peluk, sama-sama nangis..! habes make-up ak..giiituuuuu..=p


ye dinner kiteorang tak buat pon kat hotel grand2..
just buat kat dewan yang selalu dibuat untuk kiteorang exam.. (DEWAN TE)
tapi ia nya sangat bermakna..! ;)


thanks kepada pensyarah-pensyarah yang sudi memeriahkan lagi dinner ni.. anda memang BEST..! tersentuh dengar ucapan mereka kepada kami.. semoga tuhan sentiasa memanjangkan umur pensyarah-pensyarah dan mengampunkan dosa mereka yang telah banyak memberi ilmu dan tunjuk ajar kepada kami.. 
we LOVE u..!


so, jom layan gegambo..=)


 as simple as me



my kelasss....mate!


apabila cikgu-cikgu melaram.....








at last we r together again..! tq Allah..



bersama pengarah projek dinner..! incik NICK yg suwit...=p


with my chinese kelasssmate..!


persembahan ZAPIN JOHOR  dari cikgu-cikgu... suwiittttt 


dan pada malam tu, kawan ak nama WAFA  ni kene menyanyi.. dan hendak dijadikan cerita die ajak ak teman die nyanyi..kire berduet ahh nie.. hik3 malu laaa kite...!
tak sanggup rasenye nak nyanyi lagu yang perlu nada tinggi-tinggi nie..huiiii kang keluar suara ayam cane? malu weh..! so ak pilih lagu TINGGAL KENANGAN  




konon feeling habes kau MAI..!!! 

ade ahh kawan ak rakam video..sumpah ak x sanggup nak dengar dan tengok.. poyo jek!! tp dengar komen-komen dieorang cakap best, comel, suwiit... errrr tang mana yang sedap ak pon tak kompem lah kan....!! wakakakaa.. alah okey ah tu kan..berani jugak ak nak nyanyi depan orang ramai..rasa nak nyanyi lagik pulak..okey mai da start OVER..!



fuhhhh letih eden menaip mengupload..
semoga kenangan ini akan sentiasa segar sampai bile-bile..

i lap uolsss...


bai

3 comments:

  1. wah,senior ni.last sem eh ?best la,,saya 4 sem ag di uum,,hikhik..

    ReplyDelete
  2. wah,sem last ye?sinior ni,,hikhik,,saya ada 4 sem lago di uum:)

    ReplyDelete
  3. pencinta pink: yup last sem.. owhh ade lg 4 sem eh?? chaiyok2!!! =)

    ReplyDelete

student tanye cikgu jawab =))