Friday, May 18, 2012

part time job

hye guyss...!


hari jumaat yang mulia ni, awal pagi lagi aku dah bangun.. misi hari ni adalah keje part time.. (tinggalkan sebentar hal tesis).
eceli kawan aku yang keje cafe MISC tu call tanya aku nak keje bungkus nasi tak? bila die cakap bawak kawan lagi 3 orang aku pon terus lah tanya my roomate dan kawan lain. dieorang nak pulak, so kami on..!


Pak Ndak selaku owner cafe cakap datang tepat-tepat pukul 8 pagi.. ohoiii pukul 8 lah baru aku gerak bawak Minmin.. janji Melayu katenye.. tapi naseb baek sampai je cafe ada nasi tomato sahaja..lauk ayam masak merah + sayur kobis tak siap masak lagi.. naseb baek..!



alahai keciknya aku kat gambo nie.. hahhaa.. okey me with my roomate, Diyana


nabila + jue..! (macam makcik cafe..)




1450 pack tau..! gile gigih.. katenye orang dari Matrikulasi Changlun yg tempah nasi ni..


kaki tangan pinggang seyes macam nak patah.. i need spa seyesli..!
aku tukang bubuh ayam masak merah..
nabila bubuh sayur
diyana + jue bubuh nasi tomato.
si lelaki baju kuning + sepul tukang tutup mangkuk + kira cukup x 1450.. 
fuhhhh letih eden..! tapiiiiiii syok!!


maceh Pak Ndak kasi kiteorang bungkus lauk mana yang kiteorang berkenan for lunch. memang kiteorang bungkus lauk-lauk yang sedap..pakej air + buah siap kau..! 
owhh harap-harap dapat gaji secepatnye!


eh, aku masuk tabung k gaji-gaji aku..  (baru sekali dua dapat gaji Mai oi...)


okbai..

3 comments:

  1. chumel lak pekerja2 pak ndak nie..makin laku kan kedai. hehehehehe

    ReplyDelete
  2. tak terbayang kalau nadia yang kena siapkan 1450 bungkus tu. *pengsan! :)

    ReplyDelete
  3. cikgu puteri : kkakkaka kami pelaris cafe..ecehhh gituu .. buwekkkk

    nadia: hik3 seyes penat + pengsan

    ReplyDelete

student tanye cikgu jawab =))