Friday, July 6, 2012

kawan kawen

hye guys assalamualaikum..!




haih.. hadiah untuk sapekah??? Mai, kau tak payah sampai nak triple tanda soal sangat lah. .nampak sangat macam jemah kan. hari ni gigih aku + shazwani searching hadiah untuk bespren sekolah nak kawen.. aihh correction..! dah selamat nikah ye tuan-tuan dan puan-puan sekalian.. finally dia kawen dulu..! bikin gua jeles sangat.. hewhewhew..  by the way, aku happy sangat kau dah kawen.. segala cabaran dugaan dah kau tempuhi kan..! akhirnya kau bersatu jugak.. =)



SELAMAT PERANTEN BARU to MUAZ + JANNAH..!


sori beb, tersengaja curik gambar fesbuk kau..  niat di hati tadi nak amek gambo peranten.. tapi terlupa pulak sebab syok sangat makan kuih mak kau bagi... eh, tak kuih yang kau mengaku kau buat.. =p



and this is his wife.. sori Jannah, terpaksa amek kat fesbuk jugak.. hari ni aku jadi stalker curik gambar peranten.. hehe..


sori weh, aku tak dapat datang on your big day this coming sunday..!
semoga peranten bahagia selalu hingga ke Jannatul Wahida.. gituuu.. sedap nama wife kau..! dan kau Muaz, sila jaga wife + mak kau baik-baik tau.. aku tau kau anak yang baik.. =)



p/s: doakan aku cepat-cepat naek pelamin juga.. =p
okbai



4 comments:

  1. congrats Muaz. sory. aqpun xdpt attend wed kau. smg bhgia hgg akhir hayat. :)

    p/s: xlama lg tuan blog pulak. pungpakpakpungpak ~ HEHE

    ReplyDelete
  2. apasal gambar serigala jadian tu yg ko fokuskan mai? hadoi....


    -u know who am i-

    ReplyDelete
  3. fizza: amin... insyaAllah coming soon..wait and see okeys..

    shzwani: i noe you..! kakkaka pic kat fesbuk die ade siket je..so aku pilih yg ni..okey what..!

    ReplyDelete
  4. selamat pengantin baru buat Muaz dan pasangan :))

    tuan blog bila lagi. hihihik

    ReplyDelete

student tanye cikgu jawab =))