Tuesday, October 30, 2012

cerita sayang kita.


hye guysss..


kite memang sayang sangat kat dia.. tak kesah lah kalau orang cakap dia tak hensem tapi bagi kite dia lah paling hensem selain Aaron Aziz.. eh..! hehhehehe. 6 tahun sebelum ni kite selalu kene tinggal dengan dia.. memula die study 2 tahun kat UM time tu kite form4 & form5.. pastu kite masuk matrik dia fly Japan pulak.. punyalah PJJ nye kiteorang.. nak msg, 1 sms 50sen.. time tu kite kat matrik tak ada lappy lagi. so kiteorang gigih nak contact jugak maka sms je la yang bole.. 3 hari kompem untuk topup rm10.. kau kiralah sendiri kalau sebulan.. smugggg. pastu setiap hari jumaat malam dia akan call dari Japan.. gitewwww. kalau seminggu sekali tak call kira majuk laa! setahun sekali dia balek ahh time raya aidilfitri.. cuti dalam sebulan lebeh gitu balek semula Japan.. time dia nak balek naek flight aku tak akan hantar dia sebab aku takut KLIA tu banjir kilat sebab kat rumah pon semalaman aku nangis.. cengeng tak??? pastu bangun pagi-pagi mesti tengok kat awan..mana tau kalau ada flight lalu atas bumbung bole bubye bubye.. tapi takde lah awakkkk... =(



dan sekarang da setahun lebeh dah dia balek Malaysia..yeayyy no more PJJ..!!! 




eh, kita bangga ada abang macam ni..! abang sayang, time kacih tolong cat kan bilik kite..  rasa nak peluk dinding tiap-tiap malam tido.. hehehhee... me mish you.. =)




3 comments:

student tanye cikgu jawab =))