Monday, November 19, 2012

Tudung bawal 5Tones Scarf story

Hye guyss Assalamualaikum..!



uhuiii nebes pulak rasa nak menaip kali ni.. Kepada Tan Sri / Puan Sri / Dato'  / Datin / Tuan / Puan / Encik / Cik.. (kenapa poyo je kau Mai?)  beta nak promote page terbaru beta.. korang semua jom lah LIKE and cuci-cuci mata kat page tu.. jom LIKE sini




SCARF STORY


eceli idea bisnes online ni memamg totally muncul daripda aku sendiri.. sebab sekarang aku memang kategori menganggur. sementara tunggu posting ni patutnya kita isi dengan buat kerja-kerja part time or full time lah kan. disebabkan aku 'rajen' nak cari kerja lain, maka aku belih minat  kerja di rumah sahaja.. mana tau boleh mendatangkan sedikit duet.. tak gitu yang arif? hewhewhew.. tapi rupanya kalau nak bisnes ni bukan sesenang ABC 123 kan! harus banyak bersabar dan sabar.. Zzzzzzzzz.. dengan berkat kesabaran, usaha dan doa In shaa Allah Scarf Story pasti berjaya..! berjaya..! berjaya..!




eh korang, jom lah try pakai tudung bawal 5tones nie.. sure rasa sangat gojes. lu caya lah sama gua..! kompem rasa comelsss je memanjang.. =)


owhhh aku tak nak just fokus kat gugurl je, eceli kat lelaki or cowok-cowok ganteng pon boleh tengok-tengok and beli order kat page ni.. kadang-kadang orang lelaki ni malu-malu kucing nak masuk kedai tudung nak belikan kat special GF dieorang kan.. so korang si cowok ganteng, order online adalah salah satu cara untuk korang beli and hadiahkan kat GF/tunang/wife korang.. gitewww aku promote.. kih3


uolsss tudung ni sangat mudah dibentuk.. trust me..!  bukan jenis lembik-lembik yang kene tiup arah atas fuuhhh ffuhhhh time pakai tudung tu ye..




SSO1A
SOLD OUT




SS02A
SOLD OUT




SSO3A
SOLD OUT




SS04A
SOLD OUT




SS05A
SOLD OUT




SS06A
SOLD OUT





SS07A
2 AVAILABLE



SS08A
1 AVAILABLE

Yang ni bawal 5tones ala-ala eskem padle pop uolss..
eceli terlalu banyak kalerfull yang lain..tapi untuk batch A ni hanya 2 jenis bawal padle pop 
senang dibentuk uollss... try la beli ye... =)



SS010A
SOLD OUT





SS09A
SOLD OUT


tantek and kiutt kan?? setuju je, kalau tak aku sentap.. ngeh3.. okey pape hal korang boleh order di sini or terus sahaja refer kat page Scarf story tau.. TQ atas kerjasama anda uollss.... 




WASSALAAM...


1 comment:

  1. wahh.. cantiknye tudung.. menarik2! :)
    follow me http://myobssesi.blogspot.com/

    ReplyDelete

student tanye cikgu jawab =))