Tuesday, January 24, 2012

ADE ORANG NAK KENE CILI MULUT DIA

 hye guys assalamualaikum!!!



cane cuti CNY? meriah? 
sempat tak nak wish CNY kat my fren yg bangsa cina?
selamat menyambut tahun baru cina kpd tan, may syia, bb kong, n ivy!!!!
dieorg neh my classmate lorr... hehehee



tak de nak wat kan dok umah.. haha dok U boring.. dok umah pon boring..
err  cane tu..? 
anak sedara da balek lg leee boring!
incik tunang da balek lg laaaa boring!!!!
pelisss weekend ni balek lg k!!!




owhhh weekend yg lepas ni ak sgt lah hot!!!


SITUASI 1 :
kluang mall


me : sedang duduk mengisik borang member card...

someone gurl : hye hanis... dgn sape tu? adik eh? (tunjuk kat aku)

me: *mcm nak asah parang*

lepas org tu mcm dah taw jwpn ak nie sape, tros mcm senyum2.. eh ak klu dah bengang, nak senyum kt org tu pon mmg plastik!!! 



...........................................................................




SITUASI 2 :
umah hanis wat kenduri tahlil
sedang jiran tetangga (makcik2) dtg selepas magrib ke umah hanis..


di dapur:

me: tgh mencedok ayam utk di hidang ke dlm bekas bufet

makcik dot dot dot : awak ni sape ye??

me: sambil memaniskan muka.. sy tunang die (tunjuk kat toilet sbb hanis dlm toilet)

makcik dot dot dot : oooo awak adik tunang die ye??

me: pppfffftttttttttttttt!!!!!!



kenape sume org mcm nak mintak pelempang???


tak kan lah hanis nak bwk adik tunang die kt kenduri umah die.. tunang die gi mane pulak siap hangkut adik??
paling penting, sejak bile plak aku ade adik??? 



mula2 ak mmg kecik ati lah..
siap nak terfikir, soh jelah hanis carik awek laen yg tinggi..yg besar..yg gemuk..
biar puas hati sume org kan..


eh tp apesal plak ak nak gelabah kan? chill jek..
ak tgk org laen pon ade jugak yg kecik.. boleh jek jd tunang org..boleh jek kawen? dieorg  pon kiut mcm aku.. sori  lah ak terpaksa bangga diri sebab sape lg yg nak puji kalau bukan diri sendirik kan..
ak hepi dgn diri ak.... ak hepi dgn penampilan ak.. hanis pon hepi dgn ak..
tak kan lah ak nak dressing mcm gaya mak org kut? semata2 nak bg org tgk
"ooooo itu tunang hanis..."
ppfffttttttttt


tak pe lah sekarang mcm gini.. lom kawen...
nnt da kawen, da beranak pinak,
 tak perlu lah carik bende2 alah mcm gini

|
|
|
v










muka ak pon insyaAllah awet muda jek.. kiut miut sampai beranak pinak
tak yah lah gune nie

|
|
|
|
v




so? ade ak ganggu kau? ade sy ganggu makcik??
tak de kan?? 
lepas ni ade lg yg cakap mcm gini, mmg ak jeling tajam2!!!
menyebok jek!!! menci!!!
okey kene ignore it...!!!
must chillssss!!!!


papai