Thursday, February 2, 2012

Girl's Day Out


hye guys assalamualaikum..!

1feb2012.. tarikh semalam..
Girl's Day Out!!!
dah lame tak hang out dgn my bff---> SHAZWANI n ATIQAH
yup dieorg kawan baek ku sejak form 1 lagik.. 
selalu ape2 mst carik SHAZWANI, sbb ATIQAH  selalu takde.. projek lah ape lah.. so kalini sume ade!
di sebabkan FARA  busy kerja n busy kawen, so dah lame jugak x lepak sekali dgn beliau.. ish3..


ak pon dah naek bosan klu jenjalan kat kluang neh..balek2 kluang mall..balek2 situ jugak yg akan dituju.. 
nak wat cane, tu jek yg best setakat neh.. layankan jek!
so tempat wajib klu berjimba adelah-----> SONG BOX
nampaknye bakat sore kami bertiga dah semakin power! setakat lagu ZIANA ZAIN, FRANSISCAPETER(apesal pelik sgt ak eja name die?), SALEEM,  FEMININ, ELETE, CARAMEL, AMELINA DANGDUT, NORANIZA IDRIS, HANDY BLACK nie kacang sgt lahhh kan.. gituuu??


malas lah nak kepoh pjg2..tgk gambo jek lah..





jangan cabar ke'over'an aku beb!!!



at last ATIQAH menyanyi..ish2..ni sume ajaran 'baek' SHAZWANI..






nak jugak posing kat kedai orang.. tak malu punya pompuan2..hahhaa




kau selalu tak puas ati dgn ak kan SHAZWANI.. =p







berdasarkan gambarajah di atas, ak tak sure lahh sape yg kepoh sekarang neh.. errrr




ehemmm tayang buku baru beli letuwww...
mengonon lebeh minah neh.. nak improve english education katernye.. nak layan costomer katernye.. gitu??






pemandu berkhemah.. darah masih manis.. gituu?


dats ol.. p/s: klu lah mak ak taw ak selalu g karok, mesti ak dah kene ikat kat umah.. emak ak ni tak suke tempat gelap2 nie.. tempat orang jahat katernye..terpengaruh cite GERAK KHAS.. zzZZZZZZ...


papai!!!