Tuesday, May 29, 2012

nothing to say


hye guys assalamualaikum..


aku selalu cuba control ayu control diri aku daripada meluahkan/taip-taip benda-benda yang di luar emosi yang tak stabil.
aku harap jugak tak ada sape-sape pon yang akan baca entry kali ni. ye lah, aku bukan blogger popular pon.. cam FL, pantang je ada entry baru dari die kelam kelibut semua orang nak baca kan.. termasuk lah aku..hik3..
tak nak meluahkan ayat-ayat sedey sebab macam kawan aku cakap, kalau kita cerita perkara sedey di khalayak ramai, tak semua orang akan tumpang sedey dengan naseb kita malah kita pulak akan diketawakannya. 


humm cuma aku nak cakap yang aku stress fikir tentang tesis, tentang praktikal, tentang semua yang berkaitan dengan sekolah..!
sebab tu aku curik-curik masa pergi tengok wayang, pergi makan kat luar, pergi karaoke ke..
sebab nak release tension!
kalau aku stay je kat dalam U ni, kompem aku semakin meroyan.. 


YaAllah semoga semua yang berlaku ada hikmah nya..
harap sangat..


 last class for my degree
cop cop cop.. muka orang hepi ke seteresss ni??!!

oksekian..