Tuesday, September 11, 2012

cikgu maizatul baik

hye guysss

eceli tajuk entry tu macam over pulak.. okey 6 September 2012, maka tamatlah riwayat internship aku di SMK Bandar Baru Sintok, Kedah. Macam tak percaya akhirnya aku praktikal jugak kat kedah negeri kesayangan aku tu..gitewwwww.. =p pastu paling tak percaya aku praktikal kat sekolah sebelah UUM yang selalu student UUM lalu-lalang sebelum masuk pintu gerbang UUM.. eh, kau tak tau student sekolah ni ramai anak pensyarah tau. hahha motip? 


perasaan kau ape Mai bila nak tinggalkan sekolah tu???!!! ehem secara jujurnya memang excited ahh sebab nak habes praktikal.. siapa pun tak sabar nak balek kampung masing-masing kan.. pulang ke pangkuan family, makan free, tengok tv, kene buat RPH panjang berjela, kene observe oleh pensyarah yang cerewet..errrrr plaing letih kene buat sesi kaunseling then wat report..! Tapi, of koz lah ada perasaan sedey nak tinggalkan dieorang semua.. kelas 2 Teja? Memang degil ahh kan, kadang-kadang alahaiii malasnya aku nak masuk kelas dieorang. sumpah aku selalu masuk lambat 5 minit.. tapi tu tanggungjawab aku kene ajar BM.. aku paling puas kalau ajar dieorang ringkasan.. Harap-harap dieorang memang boleh score ahh ringkasan. yang lain tu kau jangan nak harap sangat la..sebab dieorang memang malas belajar. setakat aku ajar 3 bulan, ni komen dieorang:



student: sejak cikgu ajar kami BM ni, tebal dah buku kami.

me: pasai apa?? (hamboii aku cakap loghat kedah sekarang...)

student: cikgu sebelum ni tak ajar pon..




okey memang sekarang aku rindu sekolah.. !




" Holla . nih cikgu kaunseling kami . Kemarin dia last kat sekolah kami . so sad . hmmm , dia cikgu merangkap kakak kami . lpas nih dah tak jmpa dia dahh . )" - Syifaa 2012






aku memang takde duet sangat, tapi tetap nak bagi dieorang hadiah kenang-kenangan.. eh, aku memang suke mende-mende comelll ni...




dun wori korang, cikgu tak akan lupakan korang k.. tanpa korang tak siaplah internship cikgu.. yang degil-degil + nakal-nakal tu cikgu doakan korang dapat hidayah supaya berubah.. !!! 
byeeeee...see uollssss again..!