Thursday, September 27, 2012

Kawaii-ii Shop Giveaway

hye guys assalamualaikum..!



korang minat tak benda yang comel-comel?  bubuh kat tudung ke, baju ke, kain ke.. kalau nak beli yang dah siap jahit tu kadang-kadang mak aiii mahal.. (tu bagi orang yang malas tapi berwang). kalau yang rajen macam aku (eh?) selalu suka jahit menjahit sendiri.. macam mana nak dapat benda comel tu? jom lah like page ni.. klik sini  kat page tu ada apa? ehemmm klik lah sendiri ye... rahsia kecomelan ada di situ.. gitewwww 



anyway, aku nak join giveaway page tu.. cara-caranya mudah sajaha...korang pon boleh join juga..






Disebabkan kaler pink tade... maka ffuuuhhhhh ffuuuuuhhhhhhh nak silver pelissss... (kalau ada rezeki, maka adalah kan..)  peace!!  T_T