Thursday, March 28, 2013

cikgu owh cikgu

hye guys assalamualaikum..!



Alhamdulillah iolsss dapat penilaian khas! Di mana penilaian khas ni adalah program pengecualian interview untuk para graduan pendidikan cemerlang. Berkat doa dan kesabaraan belajar di universiti diakhiri dengan kemudahan yang diberikan oleh Allah SWT. 





Sekarang dah dapat surat tawaran lantikan tetap jawatan pegawai DG41. yeayyyy!!! lepas ni hanya tunggu panggilan posting. harap sangat diberi sekolah yang terbaik untuk diri ini dan kalau boleh dekat dengan suami. paling harap"cepat-cepatlah posting"!!! semua kaum kerabat asyik dok tanya je.. lemas iolssss nak jawab !!! 




semalam mak abah da balek semula ke kluang. kembalilah tugas harianku sebagai isteri mithali.. uiiii mithali sangat.. hehehe. tapi diakui duduk sorang-sorang dalam rumah memang membosankan. kalau dah dekat kul 5.30 petang tu mula lah aku SMS, da kuar ofis ke belom? bila nak kuar ofis? ofis bila nak kuar? lalalalala...




sky blue...!
pemandangan luar tingkap. 
semua orang takde kat rumah. semua orang kerja, aku sorang je ada time siang. owhh tak tak, makcik tukang sapu ada kalau siang-siang camni. **penyedap hati**



 sebelum pergi kerja pagi tadi arahan telah diberikan 

"sayang, arini basuh baju tau. lepas tu iron semua baju tu..lepastu gulung-gulung tau masuk beg."


zzzzzzzzzzzzz..... ak paling menyampes packing baju.. 
yeayy esok adalah hari jalan-jalan kami!! wait for the next entry. =)




bye people


No comments:

Post a Comment

student tanye cikgu jawab =))