Monday, December 23, 2013

Grilled Chicken Chop


hye guysss!

Grilled Chicken Chop with Mashed Potato and Black Paper + Mushroom Sauce


Semalam mood kite rajen siket mengonon nak masak wastern food untuk dinner. ahaksss! tak reti pon sebenarnya. apa lagi kite google lah kensss.. tahniah blog Resepi Citarasawan  sebab blog anda menjadi sumber rujukanku untuk memasak.. hihi. sebab kite pun amek resepi dari orang, so tak salah kite pon share resepi untuk orang lain. ye idok?


iolsss memang suka sangat makan chicken chops sejak zaman kat universiti dulu. kalau boleh setiap hujung minggu nak makan chicken chop. makan ramai-ramai dengan kengkawan memang syiokk owhh sambil ber'jemah'. 


kite guna teknik grilled sebab sekarang aku and hubby tengah batuk-batuk. so kononnya nak kurangkan makanan berminyak. so better grilled daripada kaedah menggoreng. dan bahan-bahan semua memang versi apa yang ada kat dapur. sebab tu guna kobis tak guna salad, and guna sosej + chicken popcorn tak guna wedges or fries. hihi. By the way, chicken boneless and semua bahan boleh didapati di supermarket seperti Aeon Big/tesco/ bla bla bla..


Bahan perapan:

1) 2 chicken boneless 
2) 1 sudu besar sos lada hitam (kite guna jenama life)
3) 3 sudu besar sos tiram
4) 1 sudu besar sos cili
5) 1 sudu besar kicap 
6) 1 sudu minyak makan (better minyak bijan, tapi kat rumah tak hado minyak bijan. ia supaya tak lekat ketika membakar)
7) 1/2 kiub ayam

Cara-cara:

1) satukan semua bahan dan gaulkan dengan ayam. perap beberapa jam atau semalaman.
2) bakar di atas non-stick pan atau oven.


gunakan lah aluminium foil untuk tidak melekat ye sayang-sayang.
kite bakar dalam oven lebih kurang 40-60 minit. cucuk garfu, kalau cucuk ayamnya dah putih so, dah masak.



Bahan black paper + mushroom sauce :

1) 1 labu bawang besar (jangan besar sangat bawangnya nanti bau bawang sangat dan di potong dadu)
2) 1 sudu besar mentega
3) 2 sudu besar tepung gandum
4) 500 ml air
5) 3 sudu besar sos tiram
6) 1 sudu besar sos lada hitam
7) 1 sudu besar sos cili
8) 1 sudu besar kicap (untuk menggelapkan, kalau tak nanti sos kaler kelabu)
9) 1 sudu besar lada hitam tumbuk. (aku guna serbuk lada hitam cap aji nomoto je kuikuikui)
10) 1/2 kuib ayam
11) mushroom tin (di hiris)


cara-cara:

1) larutkan tepung gandum dalam air. kacau hingga rata.
2) panaskan mentega dalam pan, tumiskan bawang hingga layu.
3) masukkan tepung yang telah dilarut dengan air tadi. kacau hingga rata.
4) masukkan semua bahan (segala sos-sos, kicap dan serbuk lada hitam).
5) last sekali, masukkan mushroom. biarkan mendidih dan masak.

* tak perlu tambah garam/gula sebab sos-sos tadi telah memainkan peranan manis dan masin.
* kalau rasa terlalu pekat, boleh tambah air.




kite memang manusia yang tak suka makan coleslaw. so tak perlulah buat coleslaw. muahahhaa.. tapi Puan Meijatul ni sangat gila makan mashed potato!


Bahan mashed potato :

1) 2 biji kentang USA
2) 1 sudu mentega
3) 1 sudu susu cair/segar
4) secubit garam


cara-cara:

1) kopek kentang, belah 4 dan rebus sehingga empuk.
2) lenyek kentang rebus dengan mentega, susu cair/segar dan secubit garam. 



Then, korang curah je black paper sauce tadi. senang cite!



o
tadaaaa...!!!
uwwaaa plating memang failed! tapi tak apa asalkan guna gambar hasil kreativiti sendiri. 


selamat mencuba...!



Thursday, December 12, 2013

Tokyo trip Day 2, 3



Hye guys assalamualaikum.. kepada readers yang setia membaca blog cabuk ni, cerita travelling ni semoga dapat membantu dan memberi sedikit info-info kalau korang berjalan ke Tokyo nanti. Hew3

Sunday- Day 1

Monday- Day 2

Seawal 8.30 pagi hanis (hasben) suruh kitorang kumpul kat lobby. Tapi pastikan dah breakfast kat bilik. Pagi tu aku sarapan maggie and roti yang dibawa dari Malaysia. So pagi ni hanis nak bawa kitorang ke Tokyo Sky Tree..! Tokyo Sky Tree ni terletak di Sumida,Tokyo di mana ia merupakan menara tertinggi baru di mana di jepun sejak 2011 gitu. Apa-apa maklumat lebih lanjut korang google lah sendiri ye. Itew nak ringkas-ringkas je ni.. hik3


Macam biasa pergi naik train and turun kat stesen sky tree. Kitorang sampai kat sana lebih kurang kul 9.30 gitu. Sampai-sampai je sebok la aku ni bergambar kan. 








Haaaa tulah dia Tokyo Sky Tree.. menara nya macam KL Tower pon hado gak. Hehehe.. hurmm pesanan ikhlas dari aku, bila sampai tu jangan lah kagum sangat bergambar. Ticket masuk belom beli oiiii... sekali tengok kat dalam......




Waaaaaaaaaa.... ramai gila manusia tengah beratur beli ticket. Ni baru side belah kiri, side belah belakang tu ada lagi ramai. Sabar jelaaaa iolsss. Hanis pelik kenapa boleh ramai sangat orang sedangkan kitorang dah pilih hari weekdays. Bila hanis tanya orang jepun tu, dia cakap hari ni bukan hari holiday tapi rupenya dieorang ni semua dari daerah lain ada from saitama,Hiroshima and lain-lain. Kira rombongan Cik Kiah la ni... tengok, masyarakat Jepun sendiri kagum dengan ciptaan negara dorang. kau ada pergi naik KL Tower? Zzzzzzz.. Btw, ticket seorang untuk dewasa 2000 yen. 





Mujur.. not mujur tapi kebetulan abang ipar patah kaki and terpaksa gunakan tongkat untuk berjalan, (dia gigih and kuatkan diri untuk join juga even dia sakit. Clap for him) so that kitorang dapat naik lift guna fast lane and lebih cepat berbanding orang lain yang terpaksa beratur lama untuk naik lift. Hikhikhik. ketawa jahat.







Tadaaaa... kalau semalam naik Tokyo Tower nampak pemandangan malam, hari ni kita naik Tokyo Sky Tree nampak pemandangam siang. Cuaca agak berkabus so tak nampak jelas sangat. Padat kan bandar Tokyo. Tapi tersusun and bersih and cantek. 




Macam biasa wajib masuk shop yang ada kat situ untuk beli fridge magnet.






Firdge magnet yang kecik comel tu 262 yen, replika Tokyo Sky Tree ni tak ingat harga tapi macam rm80 something la. Menara ni dia ada lampu and boleh tukar-tukar like rainbow kaler. Worth it laaa..

Okey da tengahari so lapar. Hanis bawak kiteorang pergi Asakusa. Kat Asakusa ni tempat femes pelancong wajib datang sebab kalau nak shopping souvenir salah satu tempatnya adalah di sini. Bab shopping tu nanti iolss cerita lain kali sebab hahahaa kitorang datang Asakusa sampai 2x. hehe. owh tapi kite nak cakap, kat Jepun memang 24jam jalan kaki. Kaki itew aket angattt... huhu seyes. 



Untuk travel ni aku takde wat preparation sangat tapi ada lah beli kasut ni je. Beli kat The Mines. Bajet comel lah kaler pink kan. Tapi rupenya baru 2 hari, kaki saket sangat-sangat. Takut jugak lah kakak ipar kata kawan dia siap kena buat operation sebab saket kaki. Gullpppp.. tak nak!!!! Bila dah tak tahan tu terpaksalah beli kat kedai. Cari paling murah okey. Tak kisah dah asalkan kaki tak saket.




Murah-murah pun harga 2000 yen jugak. ni paling murah yang ada kat situ yang aku capai. Sobs sobs sobs..! Tapi selesa dan lembut.





Lunch hanis bawak makan Tendon kat Asakusa. Kena jalan kaki dalam 15 minit. Tendon ni adalah semangkuk nasi, ada udang tempura,sotong tempura,ikan tempura,pumpkin tempura, kacang panjang tempura,bubuh kicap and makan dengan sup herba and teh herba. Harga 500 yen semangkuk. Ada lagi menu yang lain. Tapi yang paling murah and mengenyangkan aku pilih yang menu ni je 500 yen. 








Hanis kata dia risau dengan aku sebab aku ni bab makan banyak yang tak suka dari suka. Hahahahaa.. dia worried aku kelaparan letewww.. Rupa-rupanya aku suka gila makan Tendon ni.. ranguppppp...!!!!




Tak tipu... licin mangkuk aku makan. Okey budak jakun tak reti makan guna chopstik. :p


Lepas tu diteruskan dengan naik Tokyo Cruise. Cruise ni dia lalu sungai bandar Tokyo. Tapi sungai dia luas dan bersih macam kat laut pula rasanya. Kitorang naik dari Asakusa dan turun kat Odaiba. Ticket kena beli awal siket. Tapi ikut sukati lah nak naik pukul berapa. Kitorang naik yang latest boat,namanya HIMIKO BOAT with panoramic windows. Untuk HIMIKO BOAT ni hanya waktu tertentu sahaja yang ada. Contohnya pukul 10.10 pagi, 1.25 petang and 3.25 petang sahaja. Selain daripada tu kene naik boat jenis lama punya. Kehkehkeh. So kitorang cepat-cepat beli ticket yang pukul 3.25 petang tu. Dari Asakusa ke Odaiba mengambil masa selama 50 minit. Harga ticket untuk dewasa 1520 yen seorang. 



Ni jeti dari Asakusa tu. Macam biasa,Jepun memang on time. Siapa lambat dia tinggal. Fuhhhhhh








Haaaa ni lah Himiko boat nya.. canggih tak? Hahahaa.. laju..kanan kiri and bumbung dia pon glasses. Bila da 15 minit, orang boat akan buka bahagian atas and kita boleh naik kat atas bumbung. Siyes best gila.. sejuk dan berangin...! Cer try cer try...



Ahaksss.. uolsss, i kalau tak over tu bukan meijatul okey.. hehehehe..



So lepas tu boat ni sampai kat Odaiba. Odaiba ni ada banyak shopping mall. Tapi kitorang tak masuk pon. Tahu, barang mahal mampu tengok je. Hihihi.. tapi tetap amek gambar kat tepi tu.. 





Malam tu konon nak naik ferris wheel tapi tak larat dah. Fenattt... okey pastu lapar. No idea untuk dinner kat mana. Hanis terpaksa bawak kitorang ke Akihabara untuk beli kebab. Kebab lagi?? Haha




Doner Kebab ada jual kat situ. Ada dua kedai, 1 boleh makan kat kedai and lagi 1 just untuk take away. Kitorang pergi yang kedai take away. Macam biasa sorang 1 beli kebab 500 yen. Meh kite tunjuk kebab nya macam mana.. tadaaaa! 




Amacam puas hati tak? 500 yen. Roti pita nipis je  tapi chicken nya banyak gilaaa.. Malaysia, tolong lah jual macam ni.  *okey RM15 mahal sangat. pikir 2x kalau kat Malaysia..hahahaha*. Then pastu naik train balik hotel and tidur.


.............................................................................................


Tuesday-Day 3

Haaa nampak tak kaler font pon dah bertukar so senang day 3 sambung je kat sini. Pagi selasa ni hanis bawak kitorang ke satu tempat di bawah gunung iaitu di Nikko. Nak pergi Nikko ni mengambil masa 2 jam lebeh kurang naik train biasa. Nikko ni ada apa ha??? Kat sini kita akan masuk ke EDO WONDERLAND iaitu perkampungan ala-ala ninja zaman dahulu. Kat sini sangat sejuk. So better prepare baju tebal if musim sejuk lah.

Sepanjang perjalanan ke Nikko, korang akan nampak perumahan penduduk japan, sawah padi if dah melalui perkampungan and boleh nampak pemandangan yang sangat cantek.


Rumah macam tangga. Ko hado?


Sekarang dorang dah tuai padi. Bila dah tuai padi, dorang akan tanam sayur-sayuran pula.


SubhanaAllah.. tantek angat.. patutlah orang Malaysia suka duduk Jepun. Kat Jepun cantek and bersih je.



Dah kematu bomtot dok dalam train lama-lama at last sampai!!! Yeayyy... turun train, ada bus shutter ke Edo Wonderland and ops kos free sahaja. Eh tapi ticket masuk ke Edo Wonderland ni 6000 yen seorang including  ticket train pergi dan balik.




Kat tempat ni, macam-macam hado. Dah bayar mahal kan, mesti lah berbaloi. Naseb baik weekdays tak ramai orang. Ngeh3.. Kat sini akan diberi peta and jadual persembahan. Ada persembahan lakonan, ninja movie and macam-macam lagi. Aku paling suka masuk and tengok Ninja karasu House. Malangnya kita tak dibernarkan amek gambar and rakam video kat dalam ninja house ni. Best gila lakonan ninja.. macam real dengan lighting and sound system dia yang gila gempak. Pastu tiba- tiba ninja tu hilang. Pastu tiba-tiba ada kat depan mata korang. Memang kompem huduh muka terperanjat aku lah kensss.. haih.

Selain tu ada rumah ninja. Rumah ni boleh buat korang pening kepala sebab rumah ni seakan-akan senget sehingga korang tak boleh berjalan. Sebab tu ninja boleh lompat and terbang terbang kot. Hahaha.. Pastu ada rumah sesat and macam -macam lagi sampai tak akan sempat nak masuk semua tempat.



Okey dah petang, balik semula naik bus shutter and naik train balik Tokyo. Untuk dinner hanis bawak kitorang ke Shibuya. Shibuya ni tempat paling busy di Tokyo and semestinya pelancong wajib datang and tengok sendiri situasinya. Hahahaha.. Shibuya ni juga tempat lakonan movie Tokyo Drift. Ececececcee... remaja ramai lah lepak kat sini.



Ni la tempat yang femes kat Shibuya. 3 junction katenye. Manusia berpusu-pusu. Gitewww. Okey last but not least nak tunjuk tempat dinner. Malam ni makan makanan indian kat Shibuya. Dari 3 junction tadi kena lagi menapak selama 15 minit. Malam seyes sejuk gila.. tapi best. Ahakss


Rupenya orang Jepun pun suka makan curry. Haih tak sangka kite. Okey kedai ni pak arab yang masak. kedai nama SAMRAT ni memang halal dan student jepun memang selalu makan kat sini. Apa yang best and speselnya kedai ini roti nan and curry dia sangat sedap!



Harga curry ayam or daging or kambing semuanya 850 yen termasuk roti nan or nasi. Roti nan and nasi tu korang bole mintak top up secara free sampai perut korang meletopss.. best tak best tak??? Dah lah sedap, pastu boleh top up. Haihhhh.. yang uniknya lagi korang kene beli curry tu kat mesen dia. Pilih and masukkan duet. Curry dia plak semangkuk tu memang cukup makan sampai untuk 2 orang. Banyak!




Okey tau panjang sangat enry kali ni. Aku pon dah lenguh tengkuk dah ni. Tapi kene jugak habeskan step by step. Lepas makan ni terus naik train balik ke hotel. To be continue guysss... bye


Wednesday, December 11, 2013

Tokyo trip Day1


Bismillahirohmanirohim... Hye guys assalamualaikum!
Tarik nafas dalam-dalam sebab entry ni sangatlah panjang. Lepas 3 minggu balik dari bercuti barulah datang semangat nak menaip. Biar satu hari nanti boleh baca semula kenangan berjalan-jalan ni. Fuhhhhhhh


Plan nak pergi honeymoon ni memang dah dirancang sebelum kietorang kawen lagi. Hanis(hasben) yang nak sangat bawak wife dia ni pergi jalan kat Tokyo sebab kononnya dia rindu sangat nak datang Jepun selepas 2 tahun balik Malaysia for good. Tapi tak dijangka, lepas seminggu hari raya aidilfitri, boss dia suruh hanis kerja kat YOKohama selama 3 bulan. *menangis kite kene tinggal.sigh*  Hanis lah yang asyik usha AirasiaX. Aku buat derk je..biasalah aku, manusia yang malas nak meng'google'.. muahahahaaa... So awal tahun haritu kiteorang da siap-siap booked ticket untuk 4 orang. Hehhee father in law and auntie Aida kite pon nak join sekali. Okey no probs..lagi ramai lagi syiokk owhhh.. After few month kakak hanis pon nak join jugak. Kahkahkah okey booked lagi dua plus 1 infant. Harga ticket pergi balik seorang RM 1100. Harga tu sounds like "okey laaaa.." 
Kiteorang pergi tanpa tourist guide, so jimat siket ahh. 





From LCCT to Haneda Tokyo Airport sampai sana hari Sabtu kul 10 malam lebih kurang. Kat ticket cakap sampai kul 11 tapi lagi cepat plak sampainya. So malam tu hanis cakap kite semua tidur kat airport sebab dah lewat malam dah tak boleh nak check in hotel. Hahahahaa so masing-masing amek seat and tidur kat situ. Hanis ada cakap yang kemungkinan sehari dua ni kat Tokyo akan ada gempa bumi. Tapi gegaran siket-siket je tak membahayakan. Dalam aku tengah tidur kat seat malam tu, aku macam mimpi tengah ada gempa bumi..siap tercakap "makk...makk....". So bila esok pagi bangun, dalam hati cakap mimpi. Rupanya realiti.. Kakak ipar kata 2x gegar.. Kahkahkah bengong mai cakap mimpi pulakkk..

So lepas subuh tu kiteorang naik train yang paling awal. Keluar je airport da merasai kesejukkan angin Tokyo. Sekarang kat Tokyo adalah musim luruh around 8-12 degree. Dan masa kat jepun cepat 1 jam daripada Malaysia. Orang jepun paling suka musim autumn. Why? Yang tu takde jawapan. Wakakakaa




Kat sana kiteorang siap-siap beli ticket 'pasmo'. Its like touch n go card ahhh. So senang nak naik train tak perlu beli ticket. Untuk kali pertama kiteorang topup 5000 yen seorang. Tapi bole guna sampai habis. Eceli 5000 yen ni bertahan selama 3 hari je sebab kitorang memang guna train untuk ke mana-mana. Adventure lah siket. He3



Aman damai je kat Tokyo. Jalan raya dorang memang langsung tak sesak. Sebab dorang pergi mana-mana guna train. Pejalan kaki paling diutamakan. Haaaa kat stesen train memang sesak gila wa cakap sama lu.. manusia ke sana ke sini, tapi jarang langgar orang sebab dorang kan disiplin. Naik train naik lift pon beratur. MALAYSIA? ermmmmm kalau beratur mesti kene gelak. Haih


Okey lets start...!!!

Ahad-Day 1

Pagi lepas check in hotel, hanis bawak kitorang ke Imperial Palace Garden. Tempat ni adalah tempat pelancong wajib datang sebab kononnya ni adalah tempat bersejarah zaman raja dahulu kala. Tempat ni sangatlah luas sampai aku tak larat nak jalan ke semua tempat. Just melawat kat 1 garden ni sahaja. Tapi memang siyes...tantek angat! Pemandangan kat situ macam gambar dalam kalender if korang pernah perasan la.. hahahaha.. kat sini masuk free sahaja tapi Isnin tutup. Kitorang sarapan makan roti bekal dari Malaysia je untuk hari ni. 










Tengahari tu hanis bawak kitorang ke Harajyuku naik train. Yup ke mana-mana sahaja naik train pastu jalan kaki dalam 15 minit ahh paling kejap untuk sampai ke mana-mana. So sesapa yang ade penyakit gawot tu simpan je angan-angan kerana dikuatiri kaki korang tertinggal kat belakang..hikhik just a joke! Bab nak cerita ke situ ke sana naik train ape aku nak mintak maap sangat-sangat sebab lupa nak take noted. Terlalu banyak jenis subway,JRLine bla bla bla..



Tips travelling: harus study google maps and maps train! Okey sila tengok peta train tu. Ermmm menangis ahh kau kalau tak study betul-betul sebelum nak berjalan. Keh3


Okey berbalik kepada cerita sebenar, pastu kitorang singgah kat Masjid Tokyo berdekatan dengan Harajyuku tu. Turun train jalan kaki around 15minits. 




Kebetulan hari ni warga muslim TOkyo ada wat program amal ahh lebih kurang. Berbelanja sambil menderma. Setahun sekali je. So kira program ni sangat dinanti-nantikan oleh muslims Tokyo. Kat situ ada jual makanan halal yang dimasak sendiri oleh student universiti kat Tokyo. Kitorang pun tumpang sekaki beli makanan untuk lunch kat masjid ni. Dorang ni majority dari Indonesia,Malaysia and negara Arab yang lain. 



Tantek angat masjid ni kan! Ala-ala kat Turkey gitewww... 
Lepas da kenyang, Hanis bawak kitorang ke Harajyuku Street. Dari masjid tu jalan kaki pergi stesen train tadi and berhenti kat 1 stesen lepas masjid tu. Harajyuku Street ni tempat remaja belia ber'shopping'. Crowded gile aku cakap! Nak jalan pun kene berhimpit-himpit. Kanan kiri kedai jual baju and kasut. Harga kat situ macam harga murah lah pada dieorang. Tapi pada orang Malaysia, "mak aiii mahal gila..."


Sebelum tu, hanis sarankan kiteorang beli kebab untuk dinner malam ni. Kat sini ada jual Doner Kebab yang halal di makan. Inilah gunanya travel dengan orang yang dah biasa dengan tempat kat situ and faham bahasa jepun. So that hasben boleh bercakap, bertanya, and baca ingredient tu sendiri. So kita boleh makan tanpa was-was. 



Kedai kebab ni ada kat depan tempat dorang shopping. Pak arab tu memang akan berdiri kat depan kedai untuk panggil orang beli kebab kat kedai dia. Kebab chicken or daging 500 yen. Boleh request nak sos pedas or kurang pedas. Dijamin sedap gilaaaaa.. isi ayam dia banyak gila. Gerenti menjilat jari. 







Dalam pada cakap mak ai mahalnye, sempat jugak aku beli dua helai baju. Hikhikhikhik. Meijatul kan kaki shopping, haruslah beli! Bukan ape, konon dari rumah cakap tak yah bawak baju banyak-banyak. Bawak 2 3 helai je. Tapi tak kan hari-hari kau nak pakai baju sama. Tak tantek la gambar cenggitu. *alasan semata-semata*




Ni la yang aku cakap tu. Ramai gila manusia..! Memang kalau tak sabar memang stress gila jadinya. Haha. Okey tak beli pape kat harajyuju *tak beli pape eh..baju dua helai*. Lepas tu naik train lagi menuju ke Roponggi. Time ni kakak ipar and abang ipar balik ke hotel sebab kesian beby dieorang da mengamuks.. aku,hanis, fil and auntie in law pergi Roponggi sebab auntie Aida nak belikan t-shirt Hard rock untuk anak dia. 



Jalan kaki jauh jugak lah dari train tadi. Lenguh kaki oi.. baru sehari da kene dera jalan kaki. Patut lah orang jepun semua slim belaka sebab banyak jalan kaki. Kalau odw nak kemana-mana korang rasa nak gi toilet, korang boleh singgah 7eleven. Dalam tu ada toilet free and you just no worries toilet dorang kat jepun semua bersih gila. 


Lepas da beli baju hard rock, kitorang teruskan berjalan kaki untuk ke Tokyo Tower. Dari sini dah nampak dah Tokyo Tower nya. Tapi bila jalan, tak sampai-sampai. Nak patah balik je rasa. Eh mana boleh, tak macho ah give up kensss.. 



Finally kitorang sampai..yeayyyy!! Kalau datang Tokyo wajib ahh datang sini. Datang time malam baru best sebab ada lampu. Ticket masuk 8200 yen. Darab lah sendiri dengan 3.3 maka dapatlah jumlah dalam RM. Owhhh kalau autumn, kul 5.30 petang dah gelap. Malam lebih panjang daripada siang. 



Bila naik tingkat atas, masyaAllah.. cantek gila pemandangan bandar Tokyo. Huuwaaaaaaa! 



Pergi mana-mana wajib beli fridge magnet. Kat situ ada Tokyo Tower shop. Korang boleh la beli pape kat situ. Reptika Tokyo Tower yang belah kanan tu hasben dah beli time dia study dulu. So aku hanya beli fridge magnet Tokyo Tower je. Harga around 420yen kot. Lupe!

Dan pastu naik train balik ke hotel. Pastu mintak hasben urutkan kaki sebab saket angat tahap maksima. Okey mesti korang cakap bila nak habes cerita kan. Okey tu sahaja untuk entry kali ni..  


To be continue..! Thanx for reading this entry. Bye!