Monday, January 7, 2013

my wedding preparation #2


Assalamualaikum guys..



my wedding preparation #1



so, perkembangan persiapan terbaru adalah misi deco-deco kad jemputan kahwen.. eceli hard cover je tempah and boleh dikatakan murah.. tapi bila da bubuh itu ini maybe koz nya dalam 50sen maybe? everything is manual. sekarang baru rasa menyesal kenapa gedik buat cenggini.. konon nak tiru kad macam retiss.. tapi retiss tu order. aku nak order memang tak mampu plus kat kluang ni kompem tak ade servis cenggitu. by the way sesiapa yang nak kad, nanti boleh pm adress korang ye. sekarang kad pon in progress.. kesian hanis, dia pon dah ulang alik kluang tiap minggu. bakal penganten lelaki gigih bantu bakal pengaten perempuan..! chaiyok!!!



gummy gummy...! our task for this week.



yes, alhamdullilah last saturday bridal soh datang kedai. memula aku macam da bengang lah sebab pernah aritu janji nak jumpa kat kedai, tapi kedai tutup..call 10x pon off handphone.. sejak tu aku macam bengkek je dengan bridal ni. so, lastly dapat jumpa beliau lah.. excited dia tunjukkan baju penganten aku  kain untuk baju penganten aku.. aku dah agak dah.. baru beli kain sahaja.! naseb baek la warna yang aku request tu betul ahh.. kalau tak memang nak meroyan. after discuss everything, dia pon amek la ukuran badan aku and hanis.. katernye.....lagi 2 weeks soh datang for the first try fitting.. yolah tu..! ape-ape jelah. asalkan siap. kalau tak siap memang penganten nak kawen lari..! eh, wakakkaa..





bakal penganten juga dah berjaya gunting our tagging... nampak gaya memang terpaksa gunting sendiri memandangkan dah terlambat nak order plus mahal. biasalah penganten kali ni memang save bajet.. kuikuikui... aku paling menci gunting mende alah ni.. so sesiapa yang dapat nanti pastu kureng cantek so maksudnya aku gunting sambil tido..hikhikhik..


okey kisah bersambung...