Monday, February 4, 2013

my wedding preparation #3

hye assalamualaikum...



bakal penganten (wahhh terus mention bakal penganten sekarang) asyik kurang sihat je. hari tu selesema, semalam saket perot, hari ni pening kepala teramat. untuk 3 weeks to go, bakal penganten dan family telah berjaya packing goody bag untuk para tetamu nanti.. aku da naik muak asyik buat kerja yang sama hampir seminggu. akhirnya petang tadi siap! hehe..




Mai dan ribbon memang tak dapat dipisahkan~


next adalah misi buat beskot-beskot and kek untuk sedara mara makan masa hari rewang nanti.. al-maklum suasana kampung memang meriah dengan rewang merewang and makan-makan.. 



okey esok iollsss janji nak pos kad jemputan..sori kawan-kawan asyik tertunggu-tunggu kad sampai. 



nanite...