Monday, March 4, 2013

The solemnization

Assalamualaikum people..!


iollssss sekarang sudah sah menjadi isteri kepada Hanis Syahmi.. yeayyyy alhamdulillah.. seyesli memang betul orang cakap time nak akad nikah sangatlah nervous.. memula mak andam tu cakap nak datang solek pukul 1 petang. tup tap tup tap 1.40 petang baru sampai. nikah pukul 2.30 petang sharp oii... memang sebelum mak andam sampai aku dah menangis dah kat bilik. bukan nangis sebab mak andam tak sampai-sampai. tapi sedey lah dah nak tamat zaman bujang. harus ikut husband, dah tak duduk dengan mak abah..  my bff Shazwani & Atiqah ahh yang tolong pujuk. (menggedik tak iolsss??) . pastu time hanis tengah bersalam dengan tok kadi lagi lah bertambah nebes.. pegang hand bouquet pun menggigil.. muahahaa..












22.2.2013 tarikh keramat.. 



p/s: leceh kan kalau semua moment guna photografer. langsung takde simpanan gambar sendiri. harus lah tunggu belas ikhsan kawan-kawan upload gambar..heeeee..