Friday, March 8, 2013

air milo

hye guysss


for information, kalau kat rumah or kat bilik zaman universiti iolssss memang hanya minum AIR MASAK sahaja. berbotol-botol beli air masak kat water machine. sama ada memang nak jaga kesihatan or malas nak bancuh air tu tak pasti lah.. muahahhaaa.. Paling-paling pun memang hanya pandai bancuh air teh O + air oren + air sirap + air anggur + air manggo. sebab mak tak gemar minum air yang berunsur susu, so aku pun dah terikut-ikut tak suka minum ada susu.(ZZZzzzzzzzzzzzzz). pernah sekali ade kawan mak datang rumah, then mak soh aku buat teh tarik. hmmmmm memang failed.



Tetiba after getting married kene bancuh air milo? gullpppppp... naseb baek hanis buat tutorial cara buat milo ikut selera tekak dia..! buueekkkkk =p





sekarang iolsss dah pandai buat air milo..! Dulu lepas je semayang subuh teros tido semula. sekarang dah tak dah.  lepas semayang subuh terus turun pergi dapur rebus air panas buat milo. sediakan seluar & baju, teman minum air, hantar sampai pintu, salam peluk cium... eh..! 
How sweet..! 



okey papai