Friday, March 29, 2013

wedding dress for rent


hye guys assalamualaikum and salam Jumaat..!



entry kali ni nak cuba promote baju penganten yang iollsss pakai sendiri time wedding reception bulan lepas. kalau ada sesiapa yang berkenan, boleh lah aku buat servis sewa menyewa. ihikihikihik.. idea baju ni untuk korang yang verangan wedding ala-ala western or garden gitewww.. yup kat bridal memang lagi banyak pilihan dress penganten. tapi kadang-kadang dress bridal terlalu heavy. untuk dress putih krim ni corak and design agak simple and look cute.. op koz! hehehe jom check it out !




1)    Sizes **measurement can be adjusted +3cm or -3cm:

 XS - chest/bust 80cm, waist 63cm

2)    Can be worn for many formal occasions, including wedding dinners

3)    Style:
  Sweet +  Whimsical

4)    Fabric: lace with beaded design on bodice

5)    Back design: lace-up corset




fairytale sangatttt... ( muahahhahaaa)

gambar hadapan


kasi zooming siket....=)



bahagian belakang. 
so jangan risau, untuk saiz M pon boleh pakai sebab boleh adjust ikut saiz badan anda. 







oppssss maaf, iollsss tak lah pakai baju se'sexy' cenggini. aku ada buat baju luar untuk cover bahagian hadapan yang agak sexy tu. baju ala-ala cardigan.



ada butang panjang di bahagian belakang. so senang untuk kita pakai.



iolsss DIY sendiri shawl ni. shawl ni juga mahu disewakan kepada sesiapa yang berminat. hehehe... kalau nak beli pon boleh. ada pelbagai warna lagi. korang klik kat sini ----->  Scarf story



macam ni la gambaran sebenar kalau pakai dress ni..hehehe..iolsss memang suka yang simple-simple tapi asalkan nampak sweet and cute.. op kozzz!





veil tu sewa dari blogger paling cute..irine nadia marcello.. korang boleh lah sewa veil kat irine sendiri kalau berminat..hehhe 



also, iollss nak promote jugak baju nikah untuk disewa. baju ni besties i yang punye. kiteorang kawen sama-sama tapi rumah lain-lain la..hehehe.. baju nikah ni boleh juga disewa untuk sesiapa yang nak tunang. sesuai and cute sangat..!







size fit to S-M



sebarang pertanyaan untuk servis sewa dress or shawl boleh email : 

hermyownie@gmail.com

or

SMS 0132075363

or 

lawati page ini



okey papai