Monday, December 9, 2013

Annual Dinner Mad Hatter's night


Hye guys assalamualaikum..

Just a quick update. Sabtu lepas suami ajak aku pergi ke annual dinner company dia. Mula-mula macam malas je nak join sebab tak ada baju yang best untuk pergi dinner. Tengok gerobok emmmm baju yang tu jugak tergantung. Rasanya aku ni seorang kaki shopping. Tapi kalau nak pergi mana-mana tetap tension dengan baju. So kene up lagi shopping la gini? Ngehngehngeh..


Maka aku pakai lah dress beli tahun lepas. Hahaha nasib lah! Hanis pon pakai tuxedo time kiteorang kawen hari tu. Tema dinner Mad Hatter's. Ala ala alice in wonderland katenyer. So aku pon cari topi kat Times Square.. naseb baik jumpa and murah. Heeee




Meowwwwww....! Kite selalu cakap suami kite ni kalau dia senyum comel macam kucing! Okey sila cakap tak pon! :p




Simple costume from us. Patutlah tak pernah menang award best costume for ladies and gentlemen. Hahaha..







So kiteorang pon unlucky malam tu sebab tak dapat seketul hadiah lucky draw pon. Gggrrrrrr... hadiah-hadiahnya macam syok jugak lah. Ada 25 hadiah yang semua best best belaka. Paling aku nak antaranya ipad mini, iphone5 , tv 40 inch, ticket to medan and beijing. Aigooooo jeles! Tak ape..hubby cakap cuba tahun depan..insyaAllah..


Aku pon terlupa nak snap gambar makanan-makanan yang superb sedap and cantek. Sebabnya lapar sangat and terus je ngap masuk mulut! Hehe


Tapi dinner ni macam best je..macam best je.. sebab dieorang jemput retisss.. alah JayJay je. Tapi Jayjay pon best ape.. spoting..nyanyi sampai 10 lagu. Kau hado? Hehe..


Okey tu je nak cite. Owhhh goodies bag kiteorang dapat 1 kotak besar from cake house yang berisi pelbagai jenis roti and pie.. depa soh wat breakfast untuk esok paginya kot. Hahaha.. 



Okeybye..thanx for reading guys..laps u